In general, consider ca tot ceea ce suntem, ce avem si ce realizam, porneste din propriile ganduri.

Din ceea ce vrem de la noi si cu noi, din modul in care simtim si din perceptia pe care o avem asupra lucrurilor.

De la boli, pana la nefericire, toate sunt atrase spre vindecare, spre revenirea la realitate. O realitate apropiata de natura si de simturi.

Vis-a vis de acest aspect, imi indrept atentia si catre alimentatia corecta, sanatoasa.

Un corp armonios asupra caruia te “apleci” cu respect, inseamna o viata normala, o viata cu aripile larg deschise, pregatite de zborul catre vise.

Poti rade, poti sa calatoresti si sa muncesti pentru tot ceea ce ti-a trecut cu curaj prin minte vreodata, cata vreme esti in regula si tii in mana un buletin de analize curat.

Uneori timpul nu-mi permite sa gatesc, iar daca mi-e foame, aleg alimente simple: branza cu rosii, cereale cu lapte sau un fruct.

Uneori sunt obosita si am inca de lucru, cu mine sau pentru activitatile care-mi plac si care reprezinta job-ul meu. Am nevoie de energie, visez la ceva dulce. Am renuntat de mult la preparate placebo si aleg sa-mi amestec miere cu nuci sau miere cu nuca de cococ, miere cu alune sau fructe uscate.

Reprezinta o modalitate sanatoasa pentru dulcele dorit si dincolo de acest aspect, una apropiata de natura.  Am descoperit cu placere BeeNuts, site ce comercializeaza produse naturale atat de gustoase. Vi-l recomand!

Ingredientele sunt alese cu grija, din regiuni cu traditie. Ele trec printr-un proces strict de selectie si doar cele care indeplinesc standardele de calitate ajung in etapa urmatoare.

Ma intorc la activitatile mele, la visele mele, pentru o altfel de portie de dulce.

Zum zum beenuts

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.