Am participat la una din editiile solii de vara organizate de GPeC si mi-am imbogatit experienta cu o impresie fantastica.
De la oamenii implicati, fie ei participanti sau organizatori, pana la calitatea prezentarilor si a activitatilor, Scoala de Vara GPeC reprezinta acel tip de trebuie pe care il recomand!

Este singura serie de cursuri intensive de e-commerce din Romania dedicata celor care activeaza in comertul electronic si vor sa isi dezvolte afacerea sau care isi doresc sa deschida un magazin online si vor sa afle cum sa il faca profitabil.

In acest an, o a zecea editie se desfasoara in perioada 26-31 august 2015, la Family Hotel Arnica*** din Moeciu de Sus, jud. Brasov.

Cele 12 workshopuri din cadrul Scolii de Vara GPeC 2015 sunt axate pe exemple concrete si pe studii de caz, in asa fel incat fiecare participant sa poata puna in practica rapid recomandarile trainerilor si sa isi dezvolte afacerea.

Subiectele propuse in discutie vizeaza unele dintre cele mai importante aspecte pentru dezvoltarea oricarei afaceri online, iar potrivit lui Andrei Radu – CEO & Founder GPeC – lucrurile nu se opresc aici: Pe langa informatia punctuala transmisa de traineri, Scoala de Vara GPeC inseamna si consultanta avizata in cadrul discutiilor 1 la 1 dintre participanti si speakeri, impartasirea experientelor de business intre colegii de curs, precum si networking, distractie si team building in fiecare dupa amiaza, cu oamenii frumosi din online.

Trainerii au o vasta experienta in e-commerce si in marketing online, oferindu-le participantilor tips & tricks despre cum isi pot imbunatati afacerea: Alin Vlad (Director of Online Sales & Marketing Heimdal Security); Andrei Radu (CEO & Founder GPeC); Bianca Dancila (Founder & Managing Director GripAds); Costin Radu (Managing Partner The Geeks); Cristian Ignat (PPC Marketing Manager 2Parale); Dan Virtopeanu (Managing Partner BreezeMobile); Eugen Potlog (Manager Conectoo); Horia Neagu (Digital Marketing Consultant); Iulian Padurariu (Consultant Marketing The Marks); Liviu Taloi (Co-Founder ECOMpedia & Community Manager GPeC); Raluca Radu (Senior Digital Marketing Consultant) si Silviu Toma (Associate Partner MicroAnalytics).

Pentru mai multe detalii si pentru inscrieri, accesati GPeC.ro si atentie cei care aleg sa se inscrie pana pe 3 august 2015, beneficiaza de preturi reduse, conform ofertei Early-Bird.

Ne vedem in august, la Moeciu de Sus, sa invatam impreuna pentru reusita unei afaceri de succes! Colaborarea este cheia!

GPeC 2015 – De 10 ani scriem impreuna Istoria Comertului Electronic Romanesc

iYli.ro este blog partener si la aceasta editie.

Scoala de Vara de E-Commerce GPeC

Comments

Etichetat pe:    

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.