Amintirile reprezinta trairi intense. Le impachetam in miscarea limbilor ceasului, in calendare cu file colorate pentru fiecare luna a anului sau sarbatoare de suflet.

Magazinul online PhotoFancy ofera incepand din 2013, inspiratie in plus pentru daruri sau articole de decor, cu posibilitatea de a crea idei unice, personalizate. O echipa cu experienta, specialisti ai calculatoarelor, investesc creativitate si pasiune personala.

Produse individual personalizate, ca de exemplu: calendare, postere, tricouri sau carcase smartphone, reprezinta doar câteva din elementele puse la dispoziția ta.
Fotografiile capata viata, gratuit, online, din fata propriului computer, existand posibilitatea editarii acestora cu doar câteva clickuri. Pe langa functiile clasice de rotatie sau reflectare, de ajustare a contrastului si a culorii, precum si corectura profesionala printr-un singur click, poti infrumuseta imaginile cu efecte inedite, cadre tematice sau cu exclusivele colaje foto.

Atentie, in timpul incarcarii fisierului la mesajele de eroare. Verifica-l inainte, astfel incat sa se incadreze in dimensiunea ceruta.
Recomandarea este sa nu recurgi la marirea fotografiei, cu ajutorul unui program de prelucrare de imagini, deoarece calitatea nu va fi astfel imbunatatita. Incarca de la inceput o imagine cu o rezolutie potrivita.
Pentru o mare parte dintre produsele existente pe site, ai variant de generare margine pentru taiere, prin optiunea „potriveste motiv la suprafata“. Daca nu ai la dispozitie aceasta optiune, adauga o margine de 2 mm.

Pentru luna august, am o serie de prieteni care isi sarbatoresc ziua de nastere. Mi-a atras atentia rubrica pentru cani personalizate. Fiecare dintre noi are o bautura preferata dimineata, fie ca luam in calcul ceaiul sau cafeaua cu diferite arome. Astfel, pentru inceputul unei zi minunate, dintr-un sir lung destinat luminii si implinirii dorite, un zambet dulce sau un chip drag intregesc visul.

Magazinul online ofera garantia produselor de inalta calitate si in prim plan se afla satisfactia clientului.
In cazul in care esti nemultumit de un produs, exista posibilitatea sa primesti banii inapoi in termen de 30 de zile.

PhotoFancy GmbH este o parte integranta, creativa al grupului de firme digital print / PrintPlanet – cea mai mare companie de print digital din nordul Germaniei, cu sediul in Garbsen, langa Hannover. Sediul logistic in Romania, se afla la Timisoara.
Vara frumoasa si vise implinite!

PhotoFancy- inspiratie si calitate

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.