In perioada 17 august – 25 octombrie, Profi desfasoara campania de responsabilitate sociala “Împreună cu tine, Profi salvează destine!”.

Aceasta vine in continuarea actiunii “PROFI te premiaza!”, in urma careia, o serie de elevi se bucura de cele 5381 de calculatoare performante, software educational, 226 de videoproiectoare si accesorii IT pe care PROFI le-a donat in perioada 2011-2013 catorva sute de scoli, pentru a da o sansa in plus copiilor pe piata globalizata a muncii.

Profi

Prin reteaua de 326 de magazine Standard, City si Loco prezente in orase si in localitati din toate judetele tarii, precum si prin cei aproape 8000 de angajati, PROFI este retailerul cu cea mai mare extindere geografica din Romania.

Premiile acordate la editia 2014 a campaniei “Impreună cu tine, Profi salveaza destine!” contribuie la modernizarea sectiei de pediatrie a spitalului timisorean Louis Turcanu si permit unui număr de 50 de familii nevoiase sa primeasca animale domestice si training pentru a invata cum sa ajunga la un trai decent cu ajutorul acestor resurse, in timp ce, printr-un proiect separat, mai multi copii urmeaza sa fie operati pe cord in cadrul unor misiuni medicale.

In primii trei ani, am desfasurat singuri această activitate, anul trecut ni s-au alaturat sase ONG-uri care cunosc bine problemele copiilor si stiu in ce fel ajutorul nostru poate da cele mai bune roade. In acest an ni s-au alaturat in total 23 de ONG-uri cu proiecte care mai de care mai binevenite. Invitam acum lumea sa voteze care dintre aceste proiecte sa fie finantate cu premiile de la noi, a declarat Daniel Cîrstea, directorul operational PROFI Rom Food.

Prezentate in detaliu la pagina, proiectele din acest an abordeaza probleme variate, de la sanatatea copiilor si pană la prevenirea abandonului scolar sau eliminarea violentei din scoli.

Haideti sa spunem NU abandonului scolar!

Impreuna cu tine, PROFI salveaza destine! 2015

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.