M-am dat jos de pe scaunul imprumutat din vecini si am privit satisfacuta aplica fixata in tavan. A fost ultima, dar singura care a solicitat mai multa atentie, din cauza modalitatii speciale de prindere.

MagicLedInca de dimineata, am inlocuit in casa, becurile normale cu becuri led.

Port ochelari. La inceput, i-am folosit ca sa evit sa ma mai scoata afara din insitutiile publice, fara vreo intrebare. Imi dadea o nota de maturitate, altfel, parea ca sunt departe de varsta legala la care ma pot reprezenta singura. Apoi, am descoperit faptul ca am o sensibilitate la lumina, astfel incat, ochelarii au devenit necesari.

Socul diminetilor si implicit al soarelui, este unul care ma ameteste, iar luminile puternice, colorate in special, ma determina sa evit anumite locuri publice.

Becurile cu led, in locul filamentelor si gazelor rare folosite de becurile clasice, au diode emitatoare de lumina. Consumul este redus, iar durata de viata foarte mare; aduc plusuri si la capitolul siguranta, au dimensiune redusa si asa cum am amintit mai sus, nu contin nici un fel de substante periculoase.

Cantitatea de lumina de la un led este exprimata in lumeni, nu in wati. Durata garantiei oferita de producator reprezinta un bun indiciu pentru durata de viata reala.

Consumul de energie scade cu cca 80% in cazul folosirii becurilor economice, astfel investitia initiala in becurile economice se amortizeaza prin facturi scazute. Culorea fiecarui bec este mentionata pe ambalaj si se exprima in grade Kelvin.

Un astfel de bec este avantajos economic, cu cat produce mai multi lumeni pentru fiecarea Watt consumat.

Ikea a anuntat intr-un comunicat de presa emis luni, 10 august, ca pastreaza catre comercializare dupar becurile cu led. Aceasta decizie justifica eforturile companiei de a-si continua activitatea ca si producator, insa in conformitate cu un concept care protejeaza mediul inconjurator.
In SUA, vanzarile la becurile fluorescente compacte depasesc vanzarile becurilor LED. Becurile fluorescente au facut trecerea de la becurile traditionale la becurile cu un consum mai mic, intrucat acestea din urma nu mai indeplineau standardele pentru eficienta energetica, informeaza New York Times.

Compania Exclusiv Business Team srl, prin intermediul brandului MagicLED comercializeaza on line, dar si in showroom o gama variata de produse de iluminat cu led: spoturi, becuri, plafoniere, proiectoare, reflectoare.

Oferta MagicLed se adreseaza amenajarii locuintei si totodata iluminatului in birouri, hoteluri, restaurante, baruri, magazine. Calitatea produselor este testata si certificata, iar corpurile de iluminat au drept scop sa aduca cat mai multa lumina sanatoasa si ieftina pentru fiecare dintre noi.

Alegerile tin de bugetele alocate pentru casa, de stilul de viata, de educatia si exemplele pe care vrem sa le dam copiilor. Mediul inconjurator reprezinta o prioritate, asa cum sanatatea sau siguranta, viata in buna stare reprezinta un pilon pentru vise.

Merg sa duc scaunul imprumutat de la vecin. Ii mai povestesc si lui cum sta treaba cu corpurile de luminat si becurile economice. Voi luati decizia potrivita!

Lumini si umbre. Potrivite.

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.