Venim pe lume mai mult sau mai putin dotati, fie ca luam in calcul componenta psihica sau pe cea fizica. Care este parerea ta vis-a vis de marirea sanilor prin implant mamar?

Lumea tuturor posibilitatilor, moment pe care il traim acum, da variante fiecarui individ de imbunatatire a abilitatilor, crearea unora noi sau de refresh corporal.

E drept, sunt pareri pro si contra in ceea ce priveste fizicul, marirea sau miscorarea anumitor parti ale acestuia pe care chirurgicala, sunt pareri pro si contra legate de pastrarea aspectului natural.

Sunt oameni care se nasc cu buza de iepure, sunt femei ai caror sani s-au dezvoltat mult, icetinind activitatile sportive profesionale. Sunt aspecte genetice privite diferit, in functie de credintele sau fricile fiecarui om. Pastram naturalul, insa ce facem cata vreme acesta ne pune piedici in dezvoltarea psihica normala, in accesarea jobului dorit?

De cele mai multe ori, aspectul fizic creaza prima impresie. Suntem respinsi sau ne putem integra intr-o comunitate, accesand intai aceasta scara.

Oamenii gandesc diferit si simt diferit. Ne facem viata dupa cum consideram, dupa cum ne este bine.

Sunt aspecte fizice care pot fi corectate prin sport sau dieta si sunt aspecte care necesita interventie chirurgicala.

Putem face alegeri care sa ne aduca fericirea si implinirea, cata vreme aceste alegeri sunt departe de a afecta o alta persoana.sani frumosi

Clinica Zetta desfasoara in parteneriat cu Banca Transilvania o campanie pentru perioada septembrie- decembrie, ac. Astfel – implant mamar 2750 euro, consultatie gratuita, 12 rate.

Marirea sanilor poate fi realizata cu implanturi rotunde, anatomice sau cu suprafata poliuretanica.
Creste profilul sanilor, este ameliorat echilibrul siluetei si imbunatateste imaginea de sine.

In cazul in care doriti ca sanii sa arate mai plini si sa fie mai ridicati, este necesara o operatie de lifting efectuata impreuna cu implantul mamar.

Clinica Zetta este un centru de excelenta in chirurgia plastica si microchirurgie reconstructiva. Un spatiu al echilibrului intre rigoarea stiintifica si inspiratie, intre tehnologie si arta, intre traditie profesionala si modernitate. Aduce o echipa medicala exceptionala, cu experienta, autori a numeroase lucrari de specialitate si studii, contributori la congrese profesionale internationale si o tehnologie de ultima generatie.

Putem face alegeri care sa ne aduca fericirea si implinirea, cata vreme aceste alegeri sunt departe de a afecta o alta persoana.

Ramaneti conectati la stiri din moda si frumusete si alegeti mereu ce simtiti cu adevarat ca va face bine!

Lumea tuturor posibilitatilor

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.