M-am tot mutat in ultimii ani. Dintr-un cartier in altul, dintr-un anumit tip de viata la altul.

Uneori, am luat dupa mine obiectele achizitionate, alteori le-am lasat in urma, asemeni unei garderobe vechi, lipsite de confort sau de eleganta.

Locul in care aleg sa traiesc, apartamentul meu reprezinta acasa, oaza mea de liniste. Ma relaxez, imi incarc bateriile pentru zile ocupate, lucrez la vreun proiect care urmeaza a fi implementat, citesc sau ma joc. Pentru fiecare element de mobilier pe care l-am ales, am luat in calcul utilitatea si designul acestuia. Cand vine vorba de decoratiuni interioare, ma limitez la ce imi face cu adevarat placere sa vad in fiecare zi, obiecte care sa imi aduca o stare buna de spirit. Rar achizitionez asa-zise amintiri din locurile pe care le colind. Consider ca un spatiu liber lasa loc pentru noi ganduri si idei.

Inainte de toate, percep bucataria si in speta baia drept camere in care  timpul este dedicat unei vieti sanatoase. Accesoriile si ustensilele de bucatarie utile ajuta la gatit si asezonat mancarea preferata. Suntem majoritar vizuali, astfel un aspect placut influenteaza starea de spirit si apetitul. Se stie faptul ca pofta vine mancand! Pofta de viata vine testand, condimentand obisnuitul cu gusturi noi, oameni noi.

Am schimbat case, relatii si oameni, am locuit in diverse cartiere ale Bucurestiului.

Uneori, am luat dupa mine obiecte, alteori le-am lasat in urma, asemeni unor haine vechi deloc necesare. O viata luata de la capat si un alt spatiu destinat acesteia, cer o energie noua. Astfel, am cautat sa imi ofer confortul necesar la preturi ieftine, sa imbin calitatea si utilul.

Viziunea MyIeftin e una pe placul meu, nu solicita magazinelor listate plasarea de linkuri, isi rezerva dreptul sa delisteze oricand un magazin daca review-urile clientilor sunt negative, pe scurt, incearca sa vina in intampinarea cerintelor clientilor, sa tina seama de nevoile si standardele acestora, iar notorietatea este o consecinta fireasca. Deviza este reprezentata de: servicii de calitate pentru utilizatori, restul vine de la sine!

Altfel? Merg sa imi aranjez noile achizitii! Zi senina!

MyIeftin pentru confort

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.