Imi pare fascinanta calatoria cu trenul. Ma indrept dinspre Bucuresti, catre Poiana Tapului, iar suieratul locomotivei imi insoteste gandurile limpezi de vacanta, de munte si senin.

Mi-am aranjat un birou tare dragut, pe masa din apropierea ferestrei, iar in jurul meu, scaunele libere imi tin o companie tacuta.

-Dar mama, in geanta asta mica, au incaput destule haine pentru bebelusi?

In vagon este cald. La Ploiesti a urcat o familie tanara, cu doi copii. O fetita imbracata tare colorat, cu o palarie cocheta, urmarea cu atentie, miscarile fratelui mai mic, aflat in bratele mamei. Parintii s-au asezat comod, pe scaune, in jurul unei alte masute, devenita in scurt timp atelier de creatie pentru fetita. Aceasta a scos multe culori si o carte de colorat si a inceput sa imbrace personajele, aruncand din cand in cand privirea catre fratele bebelus.

carusel muzicalS-a uitat apoi  o perioada pe fereastra, adunand oi, copaci si acoperisuri. Intre timp, bebelusul a fost asezat de catre parinti, intr-un scaun special destinat copiilor de aceasta varsta. Te intrebi care este scopul unui astfel de obiect? Ei bine, ajusteaza pozitia celui mic in timpul calatoriilor. Prin sistemul de fixare, ofera siguranta.

-Parca e de jucarie! spuse la un moment dat copila.

Parintii au zambit.

Imi amintesc de trenurile vesele ale unui baietel din vecini, in vremea copilariei mele. Cu ferestre colorate, scari inainte, cu zimti pe marginea lor, cu vagoane compartimentate si calatori din plastic.

Jucariile sunt adaptate varstei destinatarului, asemeni hainutelor. Pentru bebelusi, oferta este una diversificata, colorata, comoda. Contactul cu lumea inconjuratoare devine fascinant pentru cei mici, de la o etapa de crestere la alta.

Intai exista carucioarele pentru copii, avand drept scop plimbarile. Cu siguranta, pe bebelusul de jucarie il astepta unul acasa.

Lumea bebelusilor, de la hainute, jucarii pentru dentitie sau jucarii zornaitoare, scaune de masa sau genti destinate parintilor pentru transportul obiectelor specifice, scaune de masa, premergatoare sau marsupii, este o lume fascinanta. Patuturile sau tarcurile, balansoarele sau jucariile sunt create cunoscand obiceiurile de consum ale parintilor, bazate pe nevoile copilasilor. Parintele alege, cata vreme utilizatorii sunt reprezentati de catre copii.

Noriel vine in intampinarea familiei, oferind modalitatea de comanda online, simpla; garantie pentru produse, confidentialitatea datelor personale la achizitie. Clientii au posibilitatea de a rezerva gratuit, pentru 24 de ore, produse in magazinele Noriel. De asemenea, exista varianta realizarii unei liste de cumparaturi pentru evenimente speciale si pot fi cautate cadouri in functie de cateva filtre cheie: gen copil, pret, varsta.

Pentru produsele ce nu mai au stoc disponibil pentru online, clientii pot opta pentru a fi alertati atunci cand stocul se reinnoieste prin butonul verde Anunta-ma cand apare.

Parca e de jucarie! sopteste fetita, jumatate adormita.

Trenul isi continua drumul catre munti, cu oameni, dorinte si curiozitate. Imi strang biroul improvizat pe masa de langa fereastra si ma las in voia viselor din lumea, parca de jucarie, a bebelusilor.

O lume de jucarie pentru bebelusi

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.