Imi place toamna si mereu imi revine in minte, imaginea aceea din abecedarul meu, cu zana vesela, cu parul rosu, inconjurata de culoare.

Bogatia naturii este reflectata insa in fiecare anotimp, iar pentru farmecul sau frumusetea din jur, e necesar sa te opresti o clipa din fuga cotidianului si sa respiri.

Imi place mirosul patrunjelului proaspat, al castravetilor culesi de pe vrej, gustul rosiilor din gradina mea de la tara, al morcovilor pe care prefer sa ii rontai asemeni unui iepure. 😀

Mananc incantata, supele de legume facute cu taitei de casa si legumele la cuptor peste care pun uneori smantana sau mujdei de usturoi.

Imi place sa gatesc si aleg in mod principal alimentele sanatoase.

Vegeta este cea mai cunoscuta marca a companiei Podravka. Cu o traditie de peste 55 de ani, brandul isi schimba ambalajul pentru un aspect modern si mai multa inspiratie in bucatarie.

Vegeta isi propune sa tina pasul cu evolutia preferintelor consumatorilor si totodata sa pastreze elementele vizuale pentru care a devenit cunoscut. Designul pachetului reinterpreteaza elementele cheie, iar logo-ul este repozitionat.

Vegeta legume este disponibil pe piata din Romania inca din luna octombrie, in varianta de 500 de grame, urmand ca treptat, schimbarea sa se produca si pentrul restul ambalajelor.

 

Abc-ul toamnei

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.