Singura constanta in aceasta lume, este reprezentata de schimbarea in sine.

In ultima vreme, exista o accelerare in intamplari, sentimente, in adevar si incercari. Este imposibil sa dezlegi enigmele zilei de azi, cu mintea si regulile de ieri. Cum de altfel, este imposibil sa gasesti linistea, cata vreme nu se afla intai in inima ta, cata vreme nu stii cine esti.

In fiecare dintre noi exista lumini si umbre, exista speranta si incertitudine. Inainte sa ceri insa ceva, invata cat de important este sa oferi, invata recunostinta si accepta adevarul. Ofera iubire neconditionata. Pentru ca lipsa de iubire sta la baza unei familii disfunctionale si automat la baza unei societati asemenea.

Principiul daca mie mi-e bine, restul nu conteaza nu isi are rostul, pentru ca suntem conectati si uneori mai tarziu, dar sigur, ii simtim colturile nepasarii, impingandu-ne. Este plina lumea de razboi, la un nivel mai mic sau mai mare, consider ca este momentul sa invatam pacea pornind de la propria persoana, stergand credintele false, invechite pe care le purtam de generatii, muncind pentru propria devenire. Cata vreme fiecare isi indreapta privirea catre propria persoana, nu mai are timp de conflicte false cu cei din jur. Cand, fiecare conflict pe care il aducem in societate, este inainte de toate, unul pe care il avem cu noi insine de fapt, cu lipsa de acceptare sau teama de evolutie.

Sunt responsabila pentru gandurile si faptele mele, nu pentru parerile sau atitudinea altcuiva.

Înainte de a te fi născut, părintii tai nu erau atât de plicticoși ca acum. Au ajuns așa din cauză că trebuie să-ți plătească cheltuielile, să-ți spele hainele și să te asculte pe tine spunându-le cât de grozav te crezi. Aşa că înainte de a te porni să salvezi jungla de paraziții generației părinților tăi, încearcă să-ți despăduchezi propriul dulap, spune Bill Gates intr-una din cele 11 reguli despre scoala si viata, reguli preluate de la Alina.

De bine. Creste iubirea neconditionata!

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.