Sunt oameni care se bucura si oameni care “pleaca”, oameni care fac din orice un motiv de zambet si invata cu timpul sa trateze fiecare lucru asa cum vine si sunt oameni pentru care acceptarea este o treapta de hotar.

Daca te uiti la un copil, totul este pur, fara inregistrari si doar speranta luceste. Sunt aranjamente florale botez care incearca sa redea prin culoare si parfum, intreaga bucurie din ochii noului venit pe lume.

Din florariile online poti comanda superbe aranjamente, flori pentru nunti sau botezuri, pentru zile de nastere, toate daruite cu dragoste.
De-a lungul timpului mai multe flori au ajuns sa aiba semnificatii speciale asociate sentimentelor si diverselor evenimente.

Crizantemele sunt florile de aur. Vorbesc de dragoste si adevar, despre optimism si bucurie, asa cum narcisa sau margareta ne duce cu gandul la inocenta.

cos crizantemeLavanda este o floare eleganta, aduce pacea, indeparteaza stresul si trezeste inspiratia in nuante vibrante de albastru.

Galbenul reprezinta legatura de prietenie si tot ce vine cu ea, de la fericire si entuziasm la gelozie si inselaciune, iar portocaliul este o culoare puternica.

Un simbol de liniste si relaxare, florile albe raman mereu o alegere potrivita, cat timp, verdele indica sanatate si bunastare pentru toti si dorinta de a realiza lucruri mari.

cos floriIn Romania, bugetele stabilite pentru aranjamentele florale de nunta se impart, de regula, intre buchetul de mireasa si nasa, corsaje, lumanari si florile pentru receptie. sulţi dintre mirii din oraşele mari renunta la traditiile precum bradul de nunta, decoratiunile cu flori pentru masina mirilor sau arcada de flori la biserica.

Potrivit Ioanei Buiacu, Manager de Dezvoltare si Florist FlorideLux, romanii se documenteaza foarte mult cu informatii in florarii online si ulterior se prezinta in magazine sau in ateliere pentru a discuta pe tema designului si a florilor dorite.

Gandim folosindu-ne mintea, speriati de reguli si mereu cu drobul de sare al presupunerilor deasupra. Insa viata fara sentimente frumoase, este asemeni unei flori oflite. Ceea ce crestem, aceea va inflori sau nu. Alege iubirea si culorile calde!

Culorile iubirii

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.