In urma cu cativa ani, inaintea Craciunului, din lipsa de timp, am lasat cumparaturile spre a fi facute doar cu cateva ore inainte.

M-am ciocnit insa de oameni, multi oameni, in toate magazinele in care am intrat constiincioasa, cu lista in mana. Intr-un final, am fost departe de a achizitiona lucrurile pe care le aveam in plan, m-am vazut cumva obligata chiar sa le inlocuiesc, iar acasa am ajuns atat de obosita, de parca indraznisem sa urc Jepii Mici, fara vreun antrenament prealabil.

cos delicateseMagazinul de cadouri Debonaire ofera posibilitatea achizitionarii produselor binevenite in prag de sarbatori, cu o lista variata si de bun gust.
Exista colectii de cosuri cadou, elegante, atent selectionate prin semnarea parteneriatelor cu producatori din Franta, Germania, Belgia, Italia, Scotia si Danemarca.

Continutul fiecarui model poate fi modificat si personalizat, la cerere, conform bugetului sau preferintelor, prin includerea unui card, felicitare sau a altor obiecte promotionale. Orice modificare a componentei modelului de cadou comandat sau a cantitatii dorite, poate fi realizata cu cel putin 48 de ore inainte de data livrarii. Totodata, fiecare comanda beneficiaza de un cadou bonus si exista un discount de fidelitate destinat celor care au mai comandat cel putin o data, cu o alta ocazie.

Vanzatorul isi pastreaza dreptul de proprietate asupra produselor livrate pana in momentul achitarii integrale a pretului acestora, iar la cerere, se poate asigura transportul la locatii multiple, contra-cost.

Sarbatorile reprezinta un moment de respiro in nebunia vietii cotidiene, un moment destinat linistii si recunostintei. Fiecare dar aduce sub forma materiala, gandurile sau sentimentele pe care le purtam in noi. Fiecare dar reprezinta manifestarea admiratiei si un multumesc atat de important pentru desavarsirea noastra ca fiinte.

Muzica este o alta modalitate de exprimare a trairilor. Astfel, la Bravissimo, experienta celor cinci ani de existenta este sustinuta de rezultatele fiecarui membru.
Toti participantii se bucura de pregatire superioara si performante in domeniul in care activeaza. O abordare importanta este aceea legata de necesitatea integrarii copiilor si tinerilor intr-un mediu sigur si prietenos, cu un sistem de valori bine pus la punct. Arta este un subiect pe ordinea de zi la nivel european si mondial.

Transforma sarbatorile in arta si imparte din bucuria ta celor care iti ies in cale! Nimic nu este intamplator.

Transforma sarbatorile in arta!

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.