Nu toti barbatii se dau in vant dupa moda si dupa trendurile actuale. Majoritatea dintre acestia prefera stilul sport, casual, lejer. Este de ajuns sa poarte un hanorac, o pereche de tenisi si una de blugi, iar ziua poate incepe. Chiar si iarna prefera sa poarte acei tenisi care sunt mai comozi, in loc sa isi cumpere ghete pentru barbati de iarna cu care sa nu le fie frig si care sa arate si intr-un anume mod. Femeile tot incearca sa ii convinga ca moda este si pentru barbati si ca alegand niste produse potrivite vor arata chiar ok. ghete barbati

Femeile tot incearca, cu fiecare ocazie, sa cumpere barbatilor piese vestimentare de iarna, dar in zadar. Acestia nu vor nici sa poarte geci groase de iarna, le prefera pe cele de piele sau de blugi. Chiar daca motivul este acela ca mereu se afla la volan si nu au nevoie, totusi, o geaca groasa si o pereche imblanita de ghete sunt esentiale in garderoba fiecaruia. Cum ii convingem?

Daca incercam sa le cumparam o pereche de ghete de exemplu de Craciun sau de ziua lor, riscam sa nu le poarte si sa cheltuim si o suma maricica de bani. Nu este o solutie. Daca le spunem dinainte ce avem de gand, stricam si surpriza si ne alegem si cu un refuz de zile mari, urmat de o explicatie de genul “ti-am spus ca nu port!”.

Cu siguranta si mamele lor incearca sa ii convinga dandu-l ca exemplu pe tata care s-a conformat demult si poarta ghete de iarna. Tot acesti barbati incapatanati sunt cei care refuza sa creada ca o raceala zdravana provine din cauza faptului ca nu au purtat haine de iarna la momentul potrivit.

haine barbati

Aratandu-le unele imagini cu barbati imbracati fashion si fara sa exagereze precum cei de pe catwalk, s-ar putea sa le trezim un interes in a-si cauta haine potrivite si frumoase. Ei cand aud de conceptul “fashion” se gandesc la barbatii care poarta blugi skinny, palarii si paltoane lungi pana in pamant. Masculinitatea si cantitatea de testosteron care circula prin ei nu ii lasa sa dea putin frau liber imaginatiei si sa poarte haine care chiar le-ar veni bine.

De multe ori cand ne insotesc la cumparaturi ii rugam sa probeze si ei ceva si incercam sa scoatem acel zambet de pe fata lor cand se privesc in oglinda. Se intampla foarte rar, si nici macar atunci nu hotarasc sa cumpere efectiv produsul. Cine stie, poate pana la urma chiar nu poti schimba un barbat din punctul acesta de vedere. Mare pacat! Sunt atatea ghete care arata bestial.

Barbatii si hainele de iarna

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.