Atunci cand vrem sa ne pastram sanatatea, avem grija de organismul nostru. Atfel consumam alimente sanatoase, facem miscare, ne odihnim suficient si bem apa in cantitatea indicata de specialisti. Sunt totusi si momente in care nu ne simtim prea bine, fie ca suntem atentie la elementele enumerate mai sus, fie ca nu.

Deseori avem dureri banale de cap sau de gat, mici raceli sau alte astfel de boli, aparent usoare. Ca totul sa fie la indemana ta atunci cand ai nevoie de un medicament pentru a trata o raceala de sezon sau o durere de cap, iti recomandam trusa Vivat – trusa destinata pentru o stare de bine. Medicamentele din aceasta trusa au fost selectate atent de catre specialisti si reprezinta ceea ce ai nevoie in caz de urgenta. Ai toate detaliile pe site-ul Vivat-familia.

Daca vrem sa avem un organism sanatos si sa evitam starile de disconfort, este cazul sa luam in calcul si alimentele bogate in magneziu. Magneziul este important pentru organism. Vom vedea in continuare la ce anume ajuta magneziul.

Specialistii spun ca magneziul are un rol important in procesul de digestie. Daca vom consuma alimente bogate in magneziu, vom scapa de senzatiile de balonare. Mai mult decat atat, el ajuta si la absorbtia nutrientilor de catre organism.

Un alt beneficiu al magneziului este faptul ca ajuta la sanatatea inimii, aducand un ritm cardiac normal. Magneziul ajuta la distribuirea eficienta a calciului, potasiului si a altor nutrienti la nivel celular.

Scaderea riscului de aparitie a cancerului colorectal este un alt beneficiu al magneziului. Unii specialisti sunt de parere ca 100 de mg de magneziu zilnic ajuta la reducerea cu 13% a cancerului colorectal.
Un ultim beneficiu al magneziului pe care il aducem in discutie este faptul ca acesta este destinat mentinerii sistemului muscular. Asadar, daca ai probleme cu muschii, magneziul este benefic.

Am prezentat o parte din beneficiile consumului de magneziu. Mai sunt insa si altele extrem de importante pe care le poti afla de pe site-ul celor de la Vivat. Multa sanatate tuturor!

Beneficiile magneziului pentru organism

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.