Pasiunile dezvoltate corect devin activitati vocationale. Este o mare diferenta intre rezultatul a ceva la care esti foarte bun, comparativ cu rezultatul sau realizarea partiala a acestuia, in momentul in care nu simti actiunea pe care o faci si automat nu te implici.

Omul de afaceri, Adrian Mazilu, reprezinta un exemplu de asa da, un exemplu de implicare, informatie si curaj.

Care sunt pasii reusitei lui Adrian Mazilu

 A inceput sa practice din facultatea meseria de vanzator, intelegand repede faptul ca arta vanzarii aduce satisfactii pe plan profesional, cat si personal. Adrian Mazilu

Fisa postului din societatea de investitii financiare in care si-a desfasurat activitatea presupunea promovarea si vanzarea serviciilor potentialilor investitori.

Serviciile promovate erau considerate drept inovatie pentru inceputul lui 2009, iar domeniul piete de capital era asociat cu un grad incertitudine si risc financiar.

In 2013, Adrian Mazilu a detinut cel mai mare portofoliu de sume investite pe piata CFD-urilor in Romania, iar in 2014 a a intreprins un parteneriat pe piata de capital, conducand o echipa de vanzari de aproximativ 100 de oameni.

In 2015, apare pe piata, Sales Point, in parteneriat cu brokerul international Trade1000.

Sursa business24

Valorificarea potentialului reprezinta un punct cheie pentru reusita. Asa cum inovatia si tehnologia sunt valori ale companiei  cu ajutorul carora, Adrian Mazilu a patruns cu pasi siguri pe piata romaneasca.
Sales Point, companie de marketing romaneasca este sustinuta de experti cu experienta si are drept obiectiv introducerea serviciile brokerului international,
Trade1000 si de a facilita accesul traderilor la tehnologii de ultima generatie in vederea tranzactionarii online.

Nu a trecut nicio zi din viata mea fara sa vand! spune Adrian Mazilu.

Timpul petrecut pentru finalizarea tranzactiilor, complexitatea procedurilor si suportul oferit de catre un broker sunt cei mai importanti factori.
Ei au cea mai mare putere de influenta asupra deciziei unui investitor de a i se alatura pe termen lung. Am urmarit sa aduc toate aceste lucruri la un loc si sa ofer traderilor o experienta mult mai placuta si mai rapida de tranzactionare.
In acest fel, timpul dedicat informarii creste semnificativ, iar investitiile pot avea loc in mod inteligent.

Un articol despre Adrian Mazilu.

Dorinta omului de afaceri este reprezentata de Sales Point, companie diferita comparativ cu ce ofera restul pietei, astfel incat sa existe reusita inclusiv in schimbarea perceptiei clientilor asupra pietelor financiare.

Sales Point s-a nascut din dorinta de modernizare a procesului de tranzactionare existent.

Suportul Trade1000 asigura succesul Sales Point, completand planurile de extindere ale companiei.

E o lege pentru fiecare activitate desfasurata in lume. Invata sa faci din vocatie o arta si calea catre succes este una cu soare!

Adrian Mazilu sau cum sa faci din vocatie o arta

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.