Cand meseria aleasa este in acord cu potentialul fiecaruia dintre noi, sansele de reusita, sansele pentru o viata implinita cresc.

Doamna doctor Carmen Orban si-a inceput activitatea la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti in 1996. A fost, asa cum era de asteptat, medic rezident. Apoi, a lucrat la spitalul de arsi si la ICF, la inceput ca medic, medic specialist la ATI, pentru ca apoi sa devina medic primar, medic coordonator de compartiment si sef de sectie, urmand pozitia de top management.

Carmen Orban este un exemplu de munca si daruire, imbinand activitatea profesionala cu cea familiala.

Din 2011 este manager general al Institutului Clinic Fundeni. A prezentat o serie de lucrari la congrese internationale de specialitate si are publicatii in domeniul medicinei.

Doar cu munca si daruire poti castiga respect intre colegi, adica acea punte catre a construi drumuri cat mai eficiente. Am urmat acest traseu si am ramas cu amintiri frumoase din spitalul de arsi, acolo unde medicii si asistentii aveau o relatie diferita cu pacientii decat ce vazusem pana atunci.

In acel spital am aplicat principiul pe care il mentin si in prezent: daca realizam ca acolo poate fi o persoana draga noua, nu avem cum sa gresim. Si sa nu uitam ca un tratament se aplica in echipa, declara doamna doctor Carmen Orban intr-un interviu  business24.

Sanatatea reprezinta un element cheie, asa cum calitatea medicilor si a aparaturii intregeste dorinta si speranta de viata.

Sanatate sa aveti si faceti alegeri intelepte! Viata are mai multe rotite ce necesita a fi invartite: o meserie corect aleasa si realizata, familie, dragoste.

Carmen Orban, o poveste despre daruirire si munca

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.