Uneori ma trezesc dimineata, atat de dimineata, ca-n blocul in care locuiesc este liniste. Atat de liniste cum nu de multe ori se intampla sa existe in cursul zilei.

Uneori merg sa ma plimba la inserat, sa vad asfintitul in parcul Tineretului si rareori aleg o cafea fara lapte.

Imi plac strazile goale, in aceeasi masura in care le prefer pe cele aglomerate si concertele de muzica de camera, cum merg si la cele rock, alaturi de prietenii mei.

Am senzatia ca timpul sta in loc, insa nu se intampla niciodata asta. Este pur si simplu o utopie.

Pentru visele cu ochii deschisi, exista intotdeauna un infinit. L-ai simtit vreodata?

Uneori, pe strazile pe care colind, este noroi. Il accept drept provocare; rar reprezinta un inconvenient pentru toate planurile pe care le am, planuri dedicate zilei respective.

In adolescenta, ma refugiam vara, in podul cu fan al casei bunicilor. Luam cu mine la intamplare o carte din biblioteca si pana seara descopeream o noua lume.

Lumea aia si inca multe altele citite sau traite, e inca in mine. Toate imi dau idei si aripi pentru fiecare zi si pentru activitatile mele.

Tot timpul am ales sa fac numai ceea ce imi place. Cu pasiune si mult timp investit, o parte din hobbyurile mele, le-am transformat in joburi.

Staer aduce solutia completa pentru o mobila de calitate si pentru organizarea eficienta a spatiului. Cu spatiul si locul in care traiesti este la fel ca si cu mintea. Organizate fiind, poti sa vezi lucrurile esentiale din marea de oameni sau evenimente care te inconjoara.

Noroiul acela de pe strazi ma inspira uneori. Vad in el pasi si povesti. Si fiecare poveste care merge mai departe e o cale de descoperit! Tu ce vezi?

Dimineti senine!

Fiecare lucru are o poveste

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.