Odata, am avut proasta inspiratie sa imi invit toti prietenii acasa. Iarna fiind si sarbatorindu-mi ziua de nastere, zapada si gerul au constituit brusc o piedica in calea petrecerii din oras. In plus, am vrut sa fac tuturor o surpriza, oferind doar preparate care ma aveau drept maestru bucatar.  Altfel, tocmai schimbasem locuinta, asa ca inca un motiv in plus pentru inaugurare.

Privind in urma, decizia nu a fost tocmai potrivita, nu din cauza muntelui de vase acumulate, deoarece am folosit numai tacamuri de unica folosinta.

Nu a fost nepotrivita nici din cauza dezordinii care i-a urmat, dezordine care imi aminteste brusc de o reclama de after party. Fara experienta fiind si fara sa calculez timpul intr-un mod eficent insa, momentul in care au inceput sa vina invitatii, a fost cel in care eram la preparatul prajiturilor, in paralel cu ornatul salatei si curatatul legumelor. Deloc placut moment si deloc primitor, simt si acum sentimentul. Totul cumulat cu faptul ca au fost oprite si gazele, s-a transformat intr-o petrecere cu pizza comandata, pentru ca la final, toata lumea sa gateasca pentru toata lumea.

plita incorporabilaAcum a intervenit o alta problema, deoarece in lipsa unei plite incorporabile pe gaz potrivita, aragazul a devenit brusc si suprasolicitat, pentru ca in final sa fie total inutilizabil.

Alegerea electrocasnicelor se dovedeste sau nu de bun augur tocmai in urma folosirii si a necesitatilor. Beko ofera solutii viabile si clar la urmatoarea petrecere nu am sa incarc bucataria si nici nu va fi nevoie sa imi calculez la minut timpul.

Sunt activitati pe care le fac cu multa rabdare si alte activitati pentru care nu investesc foarte mult timp, tocmai din cauza faptului ca primele mi-l ocupa pe tot. Petreceri acasa am mai facut, asa cum de altfel, am mai gatit alaturi de prietenii mei sau pentru ei.

Timpul inseamna calitate in primul rand, asa cum calitatea salveaza timpul. Iar alimentatia sta fix pe prima treapta a acelei piramide a lui Maslow, piramida a carei baza solida daca lipseste, nimic nu se poate desfasura corect si frumos. Alimentatia corecta aduce sanatate si inspiratie, timp castigat pentru placere si nu pentru cozile la cabinetele medicale sau in farmacii.

Iar o alimentatie corecta este conectata inclusiv cu instrumente de calitate, asa cum o dezvoltare profesionala are legatura cu experienta si calitatea oamenilor care te inconjoara. Cand ai gatit ultima oara? Cand ti-ai invitat prietenii la masa si v-ati bucurat impreuna de timp de calitate?

After party sau cum sa iei o decizie nepotrivita

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.