Oamenii sunt precum hainele. Unii iti aduc multa caldura, pace si intelegere, altii iti rapesc din confort daca faci alegerile nefericite, iar altii dispar mult prea repede, fix atunci cand nu te astepti. Surprize sunt la tot pasul. Uneori le luam ca si tragedii, alteori, invatam ca pe viitor sa nu mai mergem la acelasi magazin.

Magazinele sunt multe, fie ca vorbim de mediul online sau de cel fizic. Poate ai timp mai mult sau mai putin, esti un cumparator rapid sau unul care isi gaseste refugiul in shopping si umple cu haine, alte goluri existente in viata.

Oamenii sunt diferiti si nu de putine ori, cei nepotriviti dispar inainte sa realizezi nepotrivirea. Sunt pareri de rau sau bucurii si stele care urca sau coboara. Sunt zambete si alti oameni care tin de cald asemeni unei geci dintr-un material de buna calitate.

In viata sunt diverse perioade, asemeni anotimpurilor. Vedem intregul spectru al culorilor din curcubeu sau exista momente dedicate nonculorilor. Timpul in extreme este unul nefericit si clar nu tine de cald, asa cum iarna, cea mai frumoasa rochie este total nefolositoare.

Ce este bun astazi, maine se poate degrada, iar ce pare a fi stricat intr-o prima zi, poate sa ofere suprize.

Tot timpul inghetam iarna, pana cand, la inceputul lui decembrie, o prietena buna mi-a dat in dar o geaca deosebita de la Bfashion. Am inteles diferenta, cum mi-a fost clar inca o data faptul ca nu m-am priceput niciodata la haine, cum nu am avut o vocatie nici pentru alegerea pantofilor. Martor imi este un raft intreg imbracat inca in lucruri inutile si tot martor imi este si bugetul cumva pe minus.

Oamenii sunt precum hainele si hainele sunt precum oamenii. N-am avut niciodata fler nici pentru acestia. Am inchis usi in spatele carora erau de fapt gradini in floare si am apasat pe clanta compromisurilor, am dezghetat marea in plina iarna, pentru ca apoi sa o vand cu nepasare pe o simpla scoica stricata. Ma intreb, sunt singura, oare?

Oamenii sunt asemeni hainelor

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.