Iarna sau vara, imi este indiferent. Prefer bauturile reci. Imi aleg aromele preferate din vitrine frigorifice, iar daca acestea pastreaza temperatura scazuta, sunt cu atat mai incantata.

In gama de standuri si vitrine frigorifice exista si lazi frigorifice la DacTrust.

Fiecare restaurant, cafenea, bar sau alte unitati de servire au posibilitatea sa gaseasca echipamentele horeca potrivite, in functie de necesitati. In oferta de lazi frigorifice exista lazi frigorifice cu refrigerare statica si lada frigorifica pentru sticle, dar si echipamente profesionale pentru racirea butoaielor de bere, cu racire ventilata.

Echipamentele pentru racirea butoaielor de bere au o capacitate de stocare mare. In interior, dar si in exterior sunt placate cu otel tratat cu aluminiu si zinc. Lazile de congelator pot ajunge pana la o capacitate de 500 de litri.

Oferta Dactrust contine si alte utilaje pentru bucatariile profesionale, precum echipamente de gatit, aragaze profesionale, frigidere profesionale, cuptoare de pizza, cuptoare cu convectie, masini de curatat cartofi, masini de tocat carne sau hote de inox.

Bufetul insula cu bazin refrigerat este una din cele mai impresionante echipamente horec pentru racit. Mentine preparatele culinare la o temperatura variabila intre 4 si 10 grade Celsius, intr-un stand din lemn solid, care se aseamana cu un obiect de mobilier deosebit, ce se potriveste perfect oriunde.

Standurile si vitrinele frigorifice oferite de Dactrust sunt realizate de producatori de renume; exista garantia calitatii.

Utilajele horeca de racit si accesoriile pentru bucatariile profesionale de la Dactrust pot fi comandate si online, prin intermediul platformei de cumparaturi. Aceasta este foarte usor de folosit, fiind construita special pentru a veni in ajutorul utilizatorilor, cu o interfata simpla, intuitiva.

Rece ca gheata te trezeste la viata! Alege cu intelepciune! Calitatea dureaza!

Rece de gheata

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.