Pe parcursul timpului, mi-am vopsit parul in diverse nuante; mi-a placut la fel de mult de fiecare data, indiferent de experimentul facut. Deciziile mele au tinut de starea de spirit, din dorinta de schimbare.

Am avut si parul foarte lung, dar si tuns periuta, l-am purtat in coada prins, atunci cand nu aveam chiar timp sa il aranjez minutios sau in momentele dedicate sportului.

Indiferent de lungime sau de culoarea sa, parul necesita o ingrijire permanenta. Reprezinta unul din simbolurile feminitatii, un soi de carte de vizita. Cu noile aparate de coafat de la Philips este mult mai simplu sa ramai acasa si sa te aranjezi. Castigi timp si printr-o lectie a rabdarii, inveti singura care este varianta cea mai rapida sau utila pentru un look de exceptie.

Ne ciocnim de diverse situatii carora dorim sa le facem fata, de la serbarea celui mic, in care intruchipam mama perfecta, pana la petrecerile alaturi de prieteni sau vreo nunta la care e musai sa ajungem.

Parul este departe de a fi un element static, pe care sa il aranjezi intr-o zi pentru urmatoarele saptamani si nici nu cred ca si-ar dori cineva asta. Altfel, e un soi de provocare. Am observat ca persoanele care au parul ondulat si-l doresc drept, iar cele care il au drept se straduiesc din rasputeri, prin diverse metode sa obtina un ondulat cat mai apropiat de natural.

Indiferent de situatie insa, o perie rotativa este necesara. In primul rand, da parului volum.

Dynamic Volume de la Philips are peri naturali de 50 mm si te ajuta pentru a crea diferite stiluri de coafuri. Totodata, lasa parul stralucitor. Peria retractabila din dotare creeaza onduleuri definite si se roteste in ambele directii.

In povesti, printesele au parul mereu stralucitor, unele il poarta ondulat, altele nu. Atitudinea si personalitatea ne sunt reflectate in modul in care mergem, in modul in care zambim, in culorile hainelor si in cat de multa atentie acordam propriei persoane. Respectul fata de propria persoana inseamna practic, respectul pentru toate persoanele cu care intram in contact. Exteriorul reflecta interiorul!

Invata sa te respecti!

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.