De fiecare data cand ma privesc in oglinda sau cand deschid ochii sa ma uit in jur, imi vin in minte o data si inca o data, cuvintele: exteriorul reflecta interiorul.
Incerc sa vad prioritatile, sa am grija in privinta somnului sau a alimentatiei, sa elimin tot balastul, fie ca vorbesc de ganduri sau sarcini de lucru. Incerc sa imi constientizez atitudinea sau actiunile, sa dau mai mult si sa aleg cu atentie cui.
Multivitaminele Favio ajuta la reglarea glicemiei, lumea moderna ofera posibilitatea vindecarii pentru diverse boli, cu diverse resurse. Sunt oameni care sufera de ipohondrie si fie ca au sau nu ceva real, cand vine vorba de sanatate, deschid tot mai des usa medicilor. Si sunt oameni care, din teama, indiferent de ce anume ii deranjeaza si le aduce neplaceri, spera sa treaca de la sine, ascunzand sub pres durerea.
Administrarea regulata a Favio ajuta la functionarea normala a glandei tiroide si la coagularea sangelui. Mentine frumusetea pielii si a unghiilor, sustine sistemul imunitar si evident nivelul normal ale glucozei in sange.
Favio nu este un medicament, insa inaintea utilizarii de suplimente alimentare, cere sfatul medicului de familie.
Despre diabetul de tip 2 si mentinera acestuia sub control, in urma a ceea ce am citit, am aflat ca o dieta sanatoasa si realizarea de exercitii fizice, pot fi benefice. Oamenii care au probleme de diabet sunt predispuse la carente nutritive, iar vitaminele lipsa sunt vitale in prevenirea viitoarelor complicatii.
Vitamina A este indispensabila vederii, iar zincul este necesar pentru functionarea sistemului imunitar, a cresterii si a vindecarii ranilor. Cromul are un rol benefic in stimularea producerii insulinei si luteina este un nutrient de baza in protejarea vederii oricarei persoane afectate de diabet. Calcificarea arterelor este raspunzatoare pentru perturbarea bunei functionari a ochilor. Complexul de vitamine B este implicat in metabolismul carbohidratilor, grasimilor si proteinelor, dar si in producerea energiei de catre organism. Carenta de magneziu poate intrerupe procesul de secretie al insulinei si creste rezistenta organismului la aceasta.
Va amintiti de povestea in care imparatul isi intreba fetele cat de mult il iubesc? Prioritate a avut cea care i-a spus ca il iubeste ca zaharul in bucate. Ma intreb insa, daca imparatul a trecut dincolo de sentimente, la partea logica a vorbelor spuse de fetele sale, pana sa se loveasca de prea multa dulceata. Totul cu masura!