Fiecare varsta isi are proprietatile si valorile proprii. Educlass.ro ofera un alt tip de perspectiva asupra educatiei, fie ca vorbim de cea timpurie sau dedicata scolarilor mici. De la costumele pentru carnaval pana la jocuri si jucarii creative, exista o paleta larga din care poti alege.

La fiecare achizitie, primesti puncte de fidelitate si discounturi. La prima comanda vin 2% puncte bonus si le poti folosi pentru a primi reducere pentru orice ai avea in plan sa iei in viitor copilului tau. Odata cu comanda  numarul cinci, ai discount permant pe site.

Trebuie sa mentionez faptul ca poti cumpara si in rate, iar garantia este valabila pentru produsele afisate.

Copilaria creste adultul de maine prin jocuri, dezvoltand personalitatea si modul de a reactiona in fata evenimentelor inopinante.

jucariiIn povestea copilariei eterne, Ion Creanga scria: Hai mai bine despre copilărie să povestim, căci ea este veselă şi nevinovată şi drept vorbind, acesta-i adevărul.

Copilul, încălecat pe băţul său, gândeşte că se află călare pe un cal dintre cei mai straşnici, pe care aleargă cu voie-bună, şi-l bate cu biciul, şi-l struneşte cu tot dinadinsu, şi răcneşte la el din toată inima, de-ţi ie auzul.

Jucariile lui 2016 depasesc imaginatia lui Creanga, insa o dezvolta pe cea a picilor. Cu cat este mai inconjurat de jucarii creative si dragoste, de culoare si sunete, copilul isi insuseste mult mai rapid cunostinte. Totodata, ai posibilitatea sa vezi ce abilitati sau talente are de la o varsta mica.

Dezvoltarea si cresterea armonioasa a copiilor tine de atentia cu care sunt inconjurati, de posibilitatile ce le sunt oferite. Cu cat cunoaste mai mult, cu atat vrea mai mult.

Universul celor mici este nelimitat. Uneori am ramas surprinsa de faptul ca pusti de 7 ani au inteles mecanismul de functionare al jocurilor pe care eu una nu reusesc sa le deslusesc.

Ce cresti, aia ai! Copilul care alearga, este adultul care nu se va impedica. Copilul care intreaba, este adultul care isi gaseste chemarea si raspunsurile in ceea ce simte si ceea ce face. Da aripi pustiului tau, dincolo de teme, de cumintenia pe care si-o doresc parintii pentru propriul confort de fapt, acorda-i incredere si lasa-l sa descopere lumea cu toate jocurile si jucariile sale, fie si daca asta presupune chiar dezmembrarea lor. S-ar putea ca maine sa fie un electronist minunat.

Hai mai bine despre copilarie sa vorbim

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.