Paza buna pazeste primejdia! spune o vorba mai veche. Venind in realitatea lui 2016, atentia la elementele din jur si implicit atentia asupra propriei persoane, asupra vorbelor spuse si asupra actiunilor pe care le faci, te poate salva din situatiile neplacute.

Ti s-a intamplat vreodata sa vezi in autobuz cum o persoana se straduieste sa umble in geanta alteia? Ai vazut cum a alunecat un telefon din haina unei doamne pe strada si in urma ei, altcineva si l-a insusit fara sa incerce macar sa il dea inapoi? Ti-au disparut obiecte de acasa dupa ce ai primit vizita  multor oameni mai putin cunoscuti?

Din pacate, dincolo de faptele enumerate mai sus, exista furturi din locuinta. Ca e vorba de obiecte mici, amintiri de familie, bijuterii sau electronice, lucrul este departe de a se incadra in lista celor placute. E vorba in primul rand, de invadarea intimitatii si dincolo de asta, nimanui nu ii este permis sa ia un obiect fara voia proprietarului.

In orase, a fost inregistrata cresterea semnificativa a furturilor din locuinte, cu un procent de peste 25%. Hotii sunt atrasi de aparatura electronica, bijuterii, bani si alte lucruri de valoare. Din casele de la tara se fura cam tot ce se poate valorifica ulterior.

Imi amintesc de faptul ca in urma cu vreo doi ani, unei familii din apropierea casei parintesti i-a fost furata oala cu sarmale si o placinta 😀 cata vreme de la alta, a disparut o oaie si o roaba. Nevoile sunt diferite, oamenii diferiti. Indiferent de gradul de saracie insa, scuzele nu isi au rostul.

Pentru prinderea suspectilor si recuperarea bunurilor, politistii de la sectiile rurale organizeaza perchezitii, la locuintele celor pe care-i banuiesc de furturi.

Pretul unui dvr decent nu este foarte mare, lasa pacea somnului si relaxarea vacantelor. Comenzi.ro este unul dintre cele mai vechi site-uri de comert electronic din Romania, de 12 ani la dispozitia clientilor prin servicii de calitate si produse pentru toate gusturile si buzunarele.

A ramas constanta cerea pentru servicii de calitate, rapiditate si respect fata de cerere si nevoi.

Pentru comenzi de minim 300 lei si 20 km maxim, ai transport gratuit in toata tara. De asemenea, toate produsele au garantie, beneficiezi de dreptul de retur si de multe oferte speciale, fie ca vorbim de dvr 4 canale sau alte sisteme electrice si electronice.

Atentia reprezinta cheia sigurantei. Ai prins-o pe breloc langa cea a casei?

Atentia, cheia sigurantei

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.