Cele mai căutate apartamente de vânzare în București sunt cele în blocuri sau complexe proaspăt construite. Dacă ești în căutarea unui apartament, Greenfield Residence pune la dispoziție apartamente spațioase și moderne cu 2, 3 și 4 camere, Achiziționarea unui apartament nou în București atrage după sine multe beneficii.

Greenfield ResidencePrimul este de ordin financiar. Pretul pe metrul patrat util pentru un apartament nou este mai mic decat cel pentru un apartament vechi. Apartamentul nou este o investiție pentru viitor. Apartamenele din Greenfiel au centrală proprie, incalzire prin pardoseala, materialele folosite sunt de cea mai bună calitate, astfel încât pe viitor nu vor exista probleme cu instalațiile sanitare sau de orice altă natură. În plus, valoarea acestor apartamente este în continuă creștere și sunt vandabile.

Un alt beneficiu ține de siguranță.

Siguranta este un alt beneficiu major. Apartamentele noi sunt construite respectand cele mai riguroase norme de protectie si siguranta. Rezistenta ridicata a materialelor fac din apartamentele noi cea mai buna alegere, mai ales daca alegi un apartament apartament bine făcut, in Greenfield.
Un apartament nou are suprafete mai generoase fata de unul vechi, fiind compartimentat modern si functional, are finisaje interioare de cea mai buna calitate.
Apartamentele noi, construite in cartierele rezidentiale, se află in zone accesibile, in zone cu potential natural si economic de interes, unde ai asigurate toate facilitatile in imediata apropiere.
Daca alegi un apartament in Greenfield, pe langa toate benefiicile unui apartament nou, vei descoperi ce inseamna sa locuiesti in cartierul imbratisat de padure. Vino si tu in Greenfield, unde natura e la ea acasa!

Greenfield
Strada Drumul Padurea Neagra, nr 56, Bloc BL04, Parter Bucuresti, Romania 014044
Phone: +40 21.230.75.70/71/72

Beneficiile achizitionarii unui apartament nou

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.