Sunt momente in care intervin cheltuieli neprevazute, in care timpul si calculele scapa de sub control, iar nevoie de ajutor financiar este iminenta. Cu siguranta s-a intamplat fiecaruia dintre noi. Odata ne-am imprumutat la prieteni, altadata nu au avut nici ei.

Pe cat de penibil este sa ramai fara bani, pe atat de serioasa devine situatia si cere rezolvare.

Provident vine cu o solutie rapida si indiferent unde te afli, poti beneficia atat de ajutorul unui consultant, cat si de calculul banilor de care ai nevoie, in timp real, online.

Agentii Provident se ocupa de evaluarea personalizata a clientilor, de nevoile acestora. Parteneriatul Provident cu Biroul de Credit ofera posibilitatea de a evita situatiile de supraindatorare, care ar putea afecta istoricul de creditare.

Compania este detinuta de grupul britanic International Personal Finance (IPF) si are un portofoliu de circa 300.000 clienti activi, 4.200 de agenti independenti si 850 de angajati. Sunt acordate credite cu valori intre 500 de lei si 5.000 de lei, cu o scadenta minima de 40 de saptamani.

Scandenta maxima poate ajunge la 78 de săptamani, valoarea medie a unui imprumut accesat fiind de 1.500 de lei. In cazul in care recomanzi imprumutul Provident, castigi 70 de lei pentru fiecare recomandare!

Provident Financial Romania este o institutie financiara nebancara,  inregistrata in Registrul General al Bancii Nationale a Romaniei.

Banii au un soi de energie aparte ce inglobeaza sentimente si nevoi. Modul in care ii privesti sau ii cheltuiesti, iti poate aduce bucurie sau lipsuri. Banii reprezinta masura energiei pe care o investesti in ceea ce faci si in ceea ce esti, dincolo de am nevoie si trebuie. Sunt masura valorii personale si a ceea ce stii sa faci, a ceea ce iti doresti. Si ce iti doresti cel mai mult?

Am nevoie de…

Am nevoie de.

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.