Suntem ceea ce mancam. Alegerile pe care le facem in privinta alimentatiei, ne dau un impuls sau, din contra, poate aduce stari neplacute.

O alimentatie echilibrata, conforma cu necesarul de vitamine cerut de organism, inseamna in primul rand sanatate optima. E un soi de joc al bun gustului si al calitatii. Pana la urma si viata de calitate are drept baza atat informatia, cat si respectul fata de natura umana in sine.

Imi plac foarte mult fructele de padure si zmeura, in aceeasi masura in care prefer visinele sau ciresele, caisele si gutuile. Pe toate,  le culeg in anotimpul destinat lor. Sa stau in natura imi aduce si relaxare, dar si o stare de spirit buna. Pentru iarna, raman proaspete, in combina frigorifica. Sunt de folos atat in tarte, cat si consumate ca atare.

Combinele frigorifice Arctic sunt construite pentru a face fata oricarei bucatarii moderne, oferind siguranta pentru pastrarea alimentelor. Asigura un consum redus de energie electrica si  dispun de spatii generoase de refrigerare si congelare, sistem de racire Full No Frost sau Conventional si numeroase alte functii gandite sa ofere un plus de confort in utilizarea aparatului frigorific.

Arctic are peste 45 de ani experienta in peisajul de business autohton. Astazi este printre cele mai puternice si performante companii din Romania, fiind totodata o marca romaneasca valoroasa.

Atat aragazul meu, cat si masina de spalat sunt de la aceeasi firma. Le-am achizitionat o data cu noua locuinta si sunt foarte multumita de performantele acestora.

Suntem ceea ce mancam, ne experimentam ideile prin modul in care actionam, in atitudinea pe care o avem in fata intamplarilor sau cerintelor vietii.

Vara e anotimpul in care culegem roadele curate pentru a manca sanatos in tot restul anului. Experimenteaza sanatatea si modul in care o poti pastra cu brio, cu legume si fructe pe care sa le aduni chiar tu sau pe care le poti achizitiona de la adevaratii producatori. Made in Romania, asemeni firmei Arctic, da un plus de valoare vietii! Zile senine!

Cum pastrez gustul proaspat al fructelor peste iarna?

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.