In era tuturor posibilitatilor, visez sa vizitez cat mai curand intreaga Europa. Fiecare loc imi deschide noi vise si cunoscand o lume noua, dupa o alta, eu insami evoluez si imi dau seama ce sunt si ce doresc intr-adevar. Anton Pann scria ca nu cel care citeste multe, cunoaste multe, ci acela care calatoreste. Calatoria in sine te scoate in afara zonei de confort si te pune in fata unor situatii fara precedent.

Cand vine vorba de transport de persoane Romania, recomand Eurolines.ro. Destinatiile sunt diverse si pana acolo ai posibilitatea sa vezi si alte locuri. Exista opriri regulate, iar compania pune la dispozitie inclusiv carduri de reducere. Exista sedii internationale, insa biletele pot fi achizitionale online oricand. Astfel, stii din timp ce faci in vacanta si cum te poti bucura din plin de zilele libere. Apeland inclusiv la live chat, lamuresti in timp util orice intrebare. Totodata, ai posibilitatea sa trimiti pachete cu ajutorul serviciului de mesagerie.

In plus, verificand online, poti vedea oricand unde este autocarul cu cei dragi.

De curand a fost inaugurata o noua linie de transport persoane din Romania catre Scandinavia.

Eu visez insa acum la Franta, calator pentru un vis, in tara aflata in apropierea Marii Nordului, atat de placuta mie. Apropos, stiai ca Parlamentul European are 74 de membri numai din Franta?

Visul meu tine de romantism, de muzica strazilor incarcate in flori si chiar de preparatele traditionale. Tine de vizita la muzee si de inaltimea turnului Eiffel.

Parisul este unul dintre cele mai importante centre culturale si de afaceri din lume. Influenta pe care o exercita in media, moda, stiinta, arta si divertisment contribuie la statutul pe care-l ocupa drept unul dintre cele mai importante orase de pe glob.

Doar actiunea transforma orice vis in realitate. Eu mi-am achizitionat biletul pentru un tur al Europei. Tu ce mai astepti?

Calator pentru un vis

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.