In luna februarie, imi fac de obicei agenda calatoriilor de peste an. Daca vrei, e un soi de bilant pentru ce a fost si ce imi doresc, astfel incat sa completez liniile lipsa ale integramei de vise.

Imi place sa plec in lume, sa ma ciocnesc de necunoscut. Uneori imi este teama, luand fricile absurde cu mine, alteori deschid drumuri cu zambetul senin si mult curaj. Fiecare zi este incarcata de ceva nou pana la urma, chiar daca ne invartim in asa-zisa zona de confort. Privind in urma, viata pare sa fi trecut cumva prea repede, cata vreme, viitorul este infinit.

Cardul BT Flying Blue Classic de la Banca Transilvania aduce bucuria calatoriilor, a diminetilor cu soare bland, sentimentul lucrurilor noi, prin cumparaturi de calitate. Pentru fiecare cumparatura, ai Mile Premiu in programul Flying Blue, in plus, acestea pot fi facute in rate fara dobanda.

Ai asigurare gratuita de calatorie in strainatate.

Flying Blue este un program de loialitate la care participa liniile aeriene Air  France, Klm, Tarom si alte companii ale grupului Sky Team care rasplateste cu mile calatorii fideli. Destinatiile sunt diverse, poti desena singur harta unei vacante, cata vreme ai libertate financiara.

Banca Transilvania ofera suportul necesar viselor. Iar cand te intorci dintr-o calatorie, dupa zile libere, e confortabil sa stii ca te asteapta un acasa calduros, un loc pentru siguranta.  Acasa este locul in care citesti, petreci cu prietenii, traiesti nopti de dragoste sau experimentezi retete gustoase. Acasa este locul in care iti dai jos mastile si te gandesti cu sinceritate la ce vrei, cata vreme, iti permiti sa vezi cine esti.

Cand alegi un credit imobiliar sau ipotecar de la Banca Transilvania, beneficiezi de o serie de avantaje. Suma maxima finantata este de pana la 100% din pretul imobilului achizitionat, fara a depasi 85% din valoarea garantiei si afli de la inceput la ce suma te incadrezi, apoi ai la dispozitie 45 zile ca sa poti sa-ti cauti linistit proprietatea dorita.

Perioada de gratie este de de pana la 24 de luni in cazul constructiilor de locuinte, iar perioada de acordare de pana la 30 de ani. Comisionul de rambursare anticipata pentru creditele cu dobanda variabila este pentru toata perioada creditului. Altfel, poti lua creditul impreuna cu partenerul de viata, sau o alta persoana care face parte din familia ta.

Bucuria noului, inseamna bucuria inceputurilor, cand ai speranta, cand inveti sa faci calcule, sa trasezi harti de viata, cand stii ce vrei si care este destinatia la care doresti sa ajungi. Cand inveti sa iti respecti munca si ceea ce ai.

Bucuria noului

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.