Chiar daca probabil nu multi respectam niste reguli anume pentru a purta un ceas, unii dintre noi tot am vrea sa stim care sunt acestea. Am primit atatea ceasuri cadou incat avem o intreaga colectie. Care, cum si cand alegem sa le purtam? Exista mai multe modalitati de a le purta.

Ceasurile vin in multe stiluri si dimensiuni si pot fi purtate ca un accesoriu functional sau ca o piesa eleganta de bijuterie pentru barbati si femei. In timp ce este acceptabil sa se poarte un ceas cu aproape orice ocazie, exista unele orientari de baza pentru modul de a alege ceasul potrivit. Aceste orientari se concentreza pe ce tipuri de ceasuri sunt cele mai potrivite pentru fiecare situatie, cum sa potrivesti un ceas la un costum si cum se poarta un ceas in mod corespunzator. ceas

Nu purta un ceas cu o fata care este prea mare. Fetele de ceas sunt masurate in milimetri. Ceasurile barbatesti au in medie intre 34mm-50mm, desi ele pot fi chiar mai mari. Ar trebui sa nu porti un ceas mai mare de 50 mm, 34mm-40mm fiind dimensiunile standard si ideale atat pentru barbati cat si pentru femei.

Decide pe care incheietura a mainii vrei sa porti ceasul. Nu exista o parte corecta. Alege incheietura care iti este cea mai confortabila si pe care ceasul nu va sta in calea miscarilor tale. Aceasta este de obicei incheietura non-dominanta, deoarece ar putea fi inconfortabil sa scrii cu un ceas pe incheietura mainii.

Potriveste ceasul cu pantofii. Ca regula generala, daca porti pantofi pentru rochie, un ceas pentru rochie ar fi alegerea adecvata. Daca porti pantofi sport, un ceas sport ar fi adecvat. Daca esti undeva la mijloc, cum ar fi cizmele, ghetele sau balerinii, un ceas ocazional de zi cu zi este alegerea potrivita.

Tine cont de aceste reguli iar tinuta ta va fi una potrivita si corecta. Alege fiecare ceas pe care il ai pentru fiecare tinuta in parte, in functie de regulile prezentate mai sus. Alege-ti propriul stil si fii unic!

Cum anume se poarta un ceas

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.