In cursul saptamanii, ma trezesc de cele mai multe ori la ora sase. Am un sentiment ciudat, care imbina frustrarea orei prea mici cu bucuria unui alt inceput. Dau draperiile la o parte, incerc sa ghicesc cum este vremea si ma grabesc. Mereu ma grabesc undeva. Calculez evitarea timpilor morti, iar cand am timp, caut pe internet sa vad daca nu cumva in vreun colt de lume a fost descoperita teleportarea. As da un telefon sa fiu sigura ca am citit corect, apoi as face o comanda online si cu siguranta aparatului minune nu i-ar lua mai mult de trei luni sa ajunga.

Pe de alta parte, realizez ca as pierde bucuria sau aventura drumului, a lectiilor sale. Compenseaza insa cu struduinta de a invata butoanele prin care sa activez noul aparat achizitionat, teleportarea in sine.

Dau draperiile la o parte in fiecare dimineata si ma intreb care ar putea fi cel mai rau lucru care s-ar putea intampla daca m-as culca la loc si nu as alege sa pornesc la drum.

Bucuria vine din lucrurile marunte, imi spunea un prieten. Ma intreb care ar fi lucrurile acelea marunte pe care le avea in cap, atunci cand a rostit cuvintele. Sau sa fi fost doar un cliseu?! Mereu ma intreb cate ceva. Uneori primesc raspunsuri atat de usor, alteori desi vin catre mine, merg mai departe. Ma grabesc undeva. Inca nu am aflat unde. Probabil ca daca mi-as lua o pauza de graba, ar fi mai simplu de vazut raspunsul.

Pana atunci recomand o frizerie canina cu servicii de calitate, cu angajati draguti, iubitor de animale.

Mobile-Vet e cu siguranta pe masura nevoilor animalului tau de companie.

Ma scuzati, ma grabesc!

Ma scuzati, ma grabesc

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.