Dacă tu și iubitul tău aveți deja ceva timp de când sunteți împreună și simți că plictiseala dă târcoale relației voastre, ar trebui să îți iei câteva minute libere și să îți planifici o seară de neuitat ce va scoate un pic din anonimat momentele intime de până acum.

relatia idealaCel mai bine funcționează dacă închizi ochii și îți imaginezi de la început până la sfârșit cum ar arăta seara perfectă pentru voi doi.

Iubitul tău intră pe ușă obosit de la serviciu și tot ceea ce își dorește este să doarmă, dar dorințele lui se schimbă instant atunci când te vede pe tine stând în fața lui, îmbrăcată elegant cu un bodystocking, pe niște tocuri înalte, zâmbindu-i ușor în colțul gurii. Îi spui cu o voce seducătoare să te urmeze în living deoarece ai pregătit ceva special pentru el.

În mijlocul livingului, cina delicioasă vă așteaptă pe amândoi. Nu trebuie să uiți că dragostea trece prin stomac mai întâi. Lasă-l să își savureze felul preferat de mâncare alături de un vin roșu ce vă încântă papilele gustative. Se apropie desertul, dar ca să îi arăți că ai ceva mult mai dulce pentru el, descheie-ți bluza la primii trei nasturi astfel încât el deja să zărească primele detalii din lenjeria erotică pe care o porți. Poți vedea deja cum nerăbdarea se citește în ochii lui.

După ultimul pahar de vin deja simțiți că sângele s-a cam înfierbântat și ar fi cazul să vă retrageți în dormitor unde tu ai pregătit ceva și mai special pentru el. Pune-l pe scaunul din mijlocul camerei, leagă-l la ochi și lasă ca petrecerea simțurilor să înceapă. Cât e legat la ochi, direcționează-i mâinile astfel încât să te dezbrace încet. După ce îți va da hainele jos, va simți atingerea fină a lenjeriei sexy pe care o porți. De jos până sus, punându-ți formele în valoare, lasă-l pe iubitul tău să îți descopere noul bodystocking pe care l-ai cumpărat pentru el. Pune-i mâinile în zonele în care materialul tip plasă descoperă pielea fină și fierbinte.

Deja el nu mai rezistă. E timpul să îl dezlegi la ochi și să îl lași să îți admire din cap până în picioare senzualitatea cu care porți bodystocking-ul. E timpul să înceapă distracția.

Trezește-te! Dacă fantezia ta a prins contur deja, atunci ar trebui să treci la acțiune. Pune în aplicare detaliile care îl vor da pe spate pe iubitul tău și oferă-i momente unice la care nici nu visează. Nu uita să îți alegi lenjeria intimă care ți se potrivește pentru a fi vedeta serii.

Cum sa elimini plictiseala in relatie

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.