Oricine a incercat sa se lase de fumat realizeaza repede ca nu e usor deloc. Chiar daca reusesti si crezi ca gata, ai renuntat definitiv, fumatul e un viciu care poate reveni oricand in viata ta. E destul sa aprinzi o singura tigara la trei ani dupa ce ai aprins-o pe “ultima” si te poti trezi din nou fumator. Cum ar fi totusi daca ai incerca alternative, ca de exemplu tigara electronica? Mult mai bine, conform unor studii recente, pentru ca aceasta alternativa este:

  • Mai ieftina

In ceea ce priveste pretul unui kit de vaping, acesta poate parea destul de mare. Insa, acest pret este compensat de pretul consumabilelor, care sunt foarte ieftine. Per total deci, nu va trebui sa cheltui foarte mult daca devii vaper, ba chiar o sa realizezi ca cheltui mai putin decat pe clasicele tigarete.

  • Mai permisiva

Fumatul “electronic” este mai permisiv din punct de vedere socitigara electronicaal, in sensul ca poti sa il practici chiar si acolo unde normal nu se fumeaza. In ultimul timp, legile ce privesc fumatul au devenit din ce in ce mai restrictive la nivel mondial. Nu acelasi lucru se intampla insa cu vaping-ul, care este acceptat exact din cauza avantajelor pe care le ofera.

  • Mai sigura

Pentru a fi “consumat”, tutunul trebuie intai sa ia foc si sa genereze fum. De aici pana la riscul crescut de incendiu nu e decat un mic pas. Vaping-ul insa nu implica ardere, pentru ca inhalezi aburul generat de incalzirea nicotinei lichide.

In concluzie, tigara electronica nu este doar o alternativa reala la fumatul propriu-zis, ci si una de preferat. Unii se apuca de ea din dorinta de a se lasa de fumat, ceea ce este chiar recomandat. Indiferent de motiv, merita sa incerci aceasta alternativa, ca sa vezi efectele pe cont propriu.

Este tigara electronica o alternativa reala la fumat?

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.