Pantofii cu toc sunt din punctul meu de vedere, unul din obiectele vestimentare care ofera unei femei un plus de feminitate si senzualitate. Poate ca, acestea sunt motivele pentru care sunt atat de indragiti de femei. Pe cat de iubiti sunt de catre femei, pe atat de multe dureri de spate le ofera uneori pantofii cu toc. Deoarece a fi eleganta nu presupune indurarea anumitor dureri, specialistii din domeniu, ofera cateva sfaturi prin care acestea pot sa evite.

Inainte de a achizitiona o pereche de pantofi, , trebuie sa stii ce tip de talpa ai. In cazul in care nu stiai, pe piata vestimentara, exista pantofi destinati femeilor cu talpa dreapta si pantofi destinati femeilor cu talpa arcuita. Daca nu tii cont de acest lucru atunci cand iti achizitionezi orice tip de incaltaminte, nu doar pantofi cu toc, durerile de spate vor continua sa nu iti dea pace.

Chiar daca stii precis ce numar porti la pantofi, atunci cand ii achizitionezi, probeaza-i pe amandoi. Odata cu trecerea anilor, corpul uman se mai schimba, motiv pentru care este recomandat sa probam inainte de a achizitiona.

Intr-adevar, nici un tip de incaltaminte nu se compara cu pantofii cu toc subtire. Cu toate acestea, sunt recomandati sa fie folositi doar atunci cand, nu pot fi inlocuiti cu alt tip de pantofi cu toc. Daca tinuta vestimentara si ocazia permit, pantofii cu toc mai gros sunt alternativa perfecta pentru a scapa de durerile de spate.

Pentru a elimina presiunea cauzata de purtarea pantofilor cu toc, este recomandat ca dupa ce sunt descaltati, femeile sa faca exercitii pentru relaxarea talpilor.

Pentru ca producatorii de pantofi doresc sa elimine durerile de spate cauzate de purtarea pantofilor cu toc, au inserat pe partea interioara a pantofilor silicon. Scopul acestei insertii cu silicon este acela de a impiedica piciorul sa alunece, eliminand astfel cauza durerilor de spate.

Tu ce trucuri folosesti pentru a scapa de durerile de spate?

Pantofii cu toc, cauza durerilor de spate

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.