Deoarece in utilizarea tigarii electronice nu este implicata arderea specifica tigarilor clasice, se poate spune ca aceasta utilizare nu este acelasi lucru cu fumatul propriu-zis. Tocmai asta e ideea, pentru ca dispozitivul electronic ce imita fumatul te ajuta sa te lasi de fumat, deci nu vei mai inhala fum, ci niste vapori care rezulta din incalzirea unor lichide. Aceste lichide pot contine nicotina sau nu si au diverse arome. Cei care vor sa inlocuiasca tigara clasica cu cea electronica trebuie sa stie cum sa foloseasca lichide pentru tigara electronica.

tigare electronicaLichidele cu continut mare de nicotina sunt recomandate la inceput, adica atunci cand faci trecerea de la tigarete la vaping. Treptat, dupa aceea, poti sa iti cumperi lichide cu continut din ce in ce mai mic de nicotina, pana te obisnuiesti. De asemenea, volumul de vapori produs poate fi diferit. Astfel, fumatorii inraiti vor prefera cu siguranta lichidele care le permit sa inhaleze abur dens, iar ceilalti se vor multumi cu mai putin abur.

Un exemplu de aroma preferata de multi fumatori de tigari electronice este cea mentolata. Ea provine dintr-un lichid cu mentol. Unii sunt de parere ca este bine sa schimbi din cand in cand aromele, pentru ca de exemplu folosirea aromei mentolate pentru prea mult timp te face sa nu mai simti destul de intens aceasta aroma.

In general, se recomanda la inceput schimbarea aromei mai des, pana cand iti dai seama care dintre arome este mai potrivita pentru tine si care iti place mai mult. Unele lichide pentru tigara electronica au arome foarte interesante, cum ar fi aroma de cola sau de energizant, insa foarte multe sunt de plante si fructe.

Lichidele sunt disponibile in sticlute special concepute sa mentina aroma proaspata pentru mult timp. Lichidul se pune in cartuse, iar acestea se incarca periodic. Partea responsabila cu transformarea lichidului in vapori prin incalzire este atomizorul. Exista un senzor care pune atomizorul in functiune la fiecare inhalare. O sticluta cu e-lichid contine apa distilata, nicotina, glicerina vegetala, arome si cateodata si alte ingrediente. Glicerina vegetala este folosita si in multe alte produse, cum sunt anumite medicamete. Fiecare producator foloseste o concentratie specifica pentru fiecare ingredient.

Este evident cat de importante sunt aceste lichide pentru tigara electronica si de aceea trebuie sa ne asiguram ca achizitionam produse de calitate, de la producatori renumiti. Un produs bun este cel care te ajuta sa indeplinesti exact obiectivul pe care ar trebui sa il iei in considerare de la inceput: sa nu mai fumezi tigari traditionale.

Cum folosesti lichide pentru tigara electronica

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.