Avem tendinta sa credem ca un efort fizic mai solicitant ne oboseste. In realitate sportul ne face mai energici si mai sanatosi decat daca ducem o viata sedentara. Pana nu demult, sportul in sala era agreat de majoritatea iubitorilor de miscare, dar de cand joggingul a capatat din ce in ce mai multi adepti, sportul in aer liber este in topul preferintelor. Problema majora este ca in cartierele bucurestene nu intotdeauna gasesti un cadru natural adecvat sau la indemana pentru practicarea acestui sport.

sport Exista si bucuresteni fericiti care se pot bucura de sport in natura chiar la ei acasa, asa cum sunt cei care locuiesc in ansamblul rezidential Greenfield din sectorul 1, inconjurat pe doua dintre laturi de padurile  Baneasa si Tunari. Daca iti doresti un stil de viata activ, aici gasesti locuinta care ti se potriveste, fie ca esti in cautarea unui apartament nou cu 3 camere sau 4 camere in Bucuresti.

 Ai suficiente  motive sa alegi sportul in aer liber in favoarea mersului la sala. Este mai sanatos, mai putin costisitor si iti creeaza o stare de confort care te ajuta sa nu mai simti oboseala.

Aerul pe care il respiri in timpul efortului fizic practicat afara este curat si ajuta la oxigenarea celulei nervoase,crescand puterea de concentrare si randamentul la locul de munca. Somnul este mai odihnitor iar trezitul de dimineata nu mai este o corvoada.

Daca alegi sa alergi pe potecile umbrite din padure vei simti mult mai usor beneficiile naturii decat alergand pe banda, intr-un spatiu inchis.Vei observa diferenta atunci cand, facand un efort mai intens, vei avea nevoie de un aport mai mare de oxigen. In apropiera padurii, oxigenul de care ai nevoie te va ajuta sa te simti mai energic in loc sa fii epuizat ca in urma unui antrenament intr-o sala ventilata.

 Cu totii de dorim sa avem un stil de viata sanatos iar acest lucru depinde doar de noi, de alegerile pe care noi suntem dispusi sa le facem pentru a ne face viata mai frumoasa.

Alege locul care ti se potiveste, contacteaza acum un consultant de vanzari Greenfield si te vei convinge ca aici ai tot ceea ce-ti doresti, la un pas distanta.

Greenfield

Strada Drumul Padurea Neagra, nr 56, Bloc BL04, Parter Bucuresti, Romania 014044

Phone: +40 21.230.75.70/71/72

Sportul in aer liber ne face mai energici si mai sanatosi

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.