Port bebe-ul este un accesoriu prin care parintii pot sa il ia pe bebe peste tot fara sa il expuna la temperaturi incomode, la vant, la zgaltaieli sau la alte neplaceri. Portbebe-urile se mai numesc si marsupii, pentru ca sunt menite sa ofere siguranta celui mic in timp ce parintele care il poarta se deplaseaza. Daca bebelusii ar putea sa vorbeasca, ar spune ca vor in acest port bebe. Cum sa nu vrea sa fie aproape de parinti si la propriu, fizic, si la figurat (aproape de vocea lor, de corpul lor, de bataia unei inimi plina de iubire pentru ei)? Legatura afectiva puternica se va mentine pe perioada deplasarii. Transportul poate avea 3 pozitii pentru bebe, iar portbebe-ul va avea grija si de caputul micutului printr-o perna speciala. Modelele de portbebe-uri disponibile online sunt nenumarate, totusi ele se pot incadra in cateva categorii.

Cosuletul pentru bebe se incadreaza in mai multe categorii, alese dupa functionalitate si aspect

port bebeCosuletul pentru bebe este deosebit de protectiv, creand in interiorul lui un mediu numai bun pentru ca prichindeii sa se simta foarte bine si pentru ca parintii sa ii stie, astfel, in siguranta. In functie de forma lor, de materialele lor sau de rezistenta lor la mediul extern, ele, marsupiile (port bebe-urile) se pot clasifica in:
• Cornet multifunctional
Inlocuieste lenjeria de pat, apoi poate deveni paturica pentru landou sau sac de dormit pentru caruciorul sport; timp de 1 an, acest cornet este tot ceea ce trebuie
• 2 in 1
Este solid, si este ca cel multifunctional, numai ca nu se mai potriveste in landou, deoarece el insusi este un port bebe pregatit pentru a deveni sac pentru iarna
• Portbebe foarte moale, din piele de caprioara
Cu interior din plus moale, iar umplutura este din poliester. Este compatibil cu carucioarele Bineinteles, mai exista si alte modele sau variatii, insa acestea 3 sunt de baza cand vine vorba de port bebe-uri, mai ales in cazul acelora care se regasesc in online.

Port bebe-urile de la IlBambino.ro usureaza foarte mult viata parintilor, si aduc bunastare in viata prichindeilor

Un accesoriu din acesta poate usura viata parintilor prin simplul fapt ca au cum sa isi transporte bebelusii foarte usor, fara improvizatii, fara sa se ingrijoreze urias fata de siguranta copilului. Tehnologia materialelor s-a imbunatatit foarte mult, astfel incat toate accesoriile pentru copii, inclusiv port bebe, vizibile pe IlBambino.ro, sunt accesorii evoluate, confectionate din materiale de calitate dispuse inteligent si prezente consistent, nu numai ca pojghite de material bun care acopera textile inutile. Acum, port bebe-urile se pot cara foarte usor si fara teama, pot fi modificate, este un privilegiu ca parintii sa poata cumpara acestea de pe un site de profil IlBambino.ro. IlBambino.ro are in oferta zeci de astfel de modele, cateva dintre ele si pentru bebelusi mai mari de 12 luni. Si nu sunt numai produse portbebe, ci si cosulete, scaune cu centuri, suporturi anatomice… Numai o vizita pe IlBambino.ro ar lamuri complet parintii care se intreaba cum ar putea tine bebelusul aproape la propriu si la figurat.

Port bebe-ul de pe IlBambino.ro tine bebe-ul aproape la propriu si la figurat

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.