Alarma suna o data si inca o data. Deschid ochii totusi visand si ma uit ratacit catre fereastra.

Da, e dimineata, am setat si de aceasta data ceasul corect.

Diminetile alea in care e musai sa ies la ora 7 pe usa, cu o sacosa cu hartii pe umar, cu o agenda incarcata cu trebuie si combinatii de n luate cate k, au un soi de motoare electrice care le angreneaza. Fiecare moment reprezinta un soi de provocare si lucrurile pe care mi le-am propus, incerc sa le duc la bun sfarsit, drept reusita.

Uneori intervin amanari, alteori nu mai sunt necesare.

Altfel exista motoare electrice si pentru diverse utilaje, nu e musai sa iesi din casa si nici macar din curte cu noaptea in cap.

Te poti ocupa cu ajutorul acestora de aspectul locuintei tale. Au  diferite nivele de putere si turatii si sunt la diferite preturi in functie de specificatiile tehnice.

Fiecare actiune sau dorinta are un motor care urneste rotitele magice realitatii. Sunt zile senine si dimineti ploioase care se transforma in lumina, sunt seri cu luna tarzie si raze stralucitoare. Invizibile sau nu, rotitele sunt peste tot, iar viata nu se opreste indiferent de pierderi, indiferent de personajele implicate. E un soi de gradina personala pentru fiecare dintre noi; o gradina care are nevoie sa fie udata sau care are nevoie de o recolta noua, una in care iarba creste dezordonat sau este impanzita de flori de mac.

Stii ce tip de motor ai nevoie in viata ta?

Fiecare dimineata are motoarele sale

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.