mobilier vechiPuse cap la cap, veniturile medii din Romania te cam lasa sa traiesti si …atat! In cazul in care nu pui mana pe vreo carte de educatie financiara sau nu frecventezi seminarii destinate lectiilor de administrat banii si implicit de administrat sentimentele si viata, sau nu citesti cateva articole bune pe aceeasi tema, ai toate sansele sa traiesti ingropat in datorii si respectiv in frustrari pana mori; exista de asemenea aceleasi sanse ca apoi si urmasii tai sa le plateasca cu patima, transmitand numai “urari de bine” tuturor celor “vinovati”.

Astazi iti propun o varianta ingenioasa de “reciclare” a mobilei, dupa bunul plac, astfel incat sa se si potriveasca cu restul elementelor decorative din casa. Economisesti si bani, te distrezi, iti pui imaginatia la lucru si clar iti cresti si gradul de respect si incredere fata de propria persoana.

Multumeste pentru ceea ce ai si transforma frumosul in si mai frumos. Nu tot ceea ce este nou este neaparat inspirant, cum nu neaparat toate vechiturile ni se potrivesc.

Ai nevoie de cateva elemente simple, asemeni tapetului, lipiciului si a unei foarfeci care sa taie bine. Un centimetru sau o ruleta sunt de asemenea de ajutor. Brightside.me si ea.md iti aduc inspiratie si te invata si cum sa faci din casa ta, acasa.

Si daca pana la urma te plictisesti de creatiile tale si vrei sa le vinzi, sansele sunt mult mai mari comparativ cu o oferta pentru mobila veche, cautata in mare masura doar de colectionari.

Inspiratie in administrarea banilor

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.