Intind mana in cautarea ceasului. Printre draperii razbate o raza de lumina, insa nu imi este de ajutor.

Alarma continua sa sune ratacita printre perne, iar mana mea ramane intinsa undeva catre marginea patului. Imi spun ca o sa mai stau un pic, nu imi ia mult sa ma pregatesc. Si apoi ce mi-e 6, ce mi-e 7, oricum nu am nimic altceva in plan pentru dimineata asta si m-as putea opri si in parc.
In zece minute sunt gata sa ies, da.

Dimineata e liber in parc si pot sa ma plimb in voie. Nici nu este nevoie sa montez farurile pentru noapte. Am ceaiul la frigider in bidon, sa nu uit sa il iau.

*

Deschid ochii in plina lumina si florile de pe draperii par sa fi obosit deja de atata asteptare, innebunite de sunetul alarmei.
La fel si catelul care doarme acum undeva in pat, la picioarele mele. A cedat nervos si el, nu mai pazeste usa, si-a dat seama ca nu are sanse sa iasa prea curand.

Hm, nici astazi nu am reusit sa ma trezesc pentru un regim de viata sanatoasa. 😀
Acum am doua variante, ma gandesc lenes. Pot sa imi fac procese de constiinta sau pot incerca sa “o dreg” cumva pe parcursul zilei.

Un regim de viata sanatos presupune schimbare obiceiurilor. Este simplu de vorbit, insa in spatele unui rezultat, asemeni sportivilor de performanta sau a patinatorilor medaliati, stau ore intregi de chin, de cazaturi si citate moralizatoare. Eu pot, eu pot…

In ton cu viata sanatoasa, recomand pentru consum ulei presat la rece. Beneficiile sunt de luat in calcul, iar aroma si calitatile nutritionale sunt pastrate.
Semintele crude sunt stoarse fara adaos de conservanti sau alte substante chimice si fara aport termic.
In gama de uleiuri presate la rece se inscriu cele de samburi de struguri sau de germeni de grau, de nuca sau de susan, catina, sora sau floarea soarelui.

Fiecare dimineata este o oportunitate pentru un vis si daca nu iti iese din prima, nu dezerta.
Din detalii vine reusita.

Eu pot, eu pot…

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.