Aseara, pe cand mancam inghetata cu vanilie, mi-am amintit ca undeva in adolescenta inventam tot soiul de retete de inghetata de casa cu fructe. Ma iubeau toti copiii de pe strada bunicilor cand le-o ofeream colorata si dulce.

Astfel, dupa un recensamant scurt al ingredientelor, astazi m-am pus pe treaba.
Am batut 4 oua cu tot cu albus, desi in majoritatea retetelor scrie ca doar galbenusul trebuie folosit, le-am amestecat apoi cu 500 ml lapte cald, cateva linguri de zahar si cu scortisoara.

Am mai adaugat si zmeura proaspata. Aceleasi ingrediente le-am folosit intr-un alt recipient, doar ca de aceasta data am pus gem de prune pe care l-am facut vara trecuta.
Cand s-a racit compozitia, am turnat-o in pahare de plastic pe care le-am bagat apoi la congelator.

Rezultatul a fost unul multumitor si ma simt mult mai linistita stiind ce mananc.
Langa inghetata poti adauga fructe proaspete sau sos de ciocolata facut in casa.

In alta ordine de idei, am inteles de la prieteni despre faptul ca stationarile accidentale ale concasoarelor in plin sezon, provoaca pierderi subtantiale pentru o afacere.

Intretinerea utilajului, conform recomandarilor realizate de producator,
inlocuirea pieselor uzate cat se poate de curand, dar si reviziile periodice reduc stationarile.

Este important ca la finalul unui sezon, sa fie luate in calcul reparatii concasoare in mod amanuntit.
Inlocuirea pieselor care prezinta uzuri, precum si inlocuirea preventiva a pieselor cu un risc ridicat de defectiune sunt necesare.

Procedand astfel reduceti la minim pierderile cauzate de stationarile accidentale ale utilajului.

Vara este in plina desfasurare. Pastrati-o cu atentie!

In plin sezon

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.