Femeile sunt foarte diferite. Femeile nu se imprietenesc usor una cu cealalta, sunt complicate, spun prea multe povesti si sunt cu capul in nori. Exista si femei care fac exceptie de la regula: femei care iubesc fotbalul, femei care nu se machiaza, femei care ar putea conduce chiar si un tir. Printre atatea diferente si caracteristici care le reprezinta, toate femeile sunt imune la un singur lucru: florile.

O floare mereu va insenina ziua oricarei femei, fie ca iti va arata asta sau nu. Unele femei tin atat de bine ascuns sentimentul de bucurie incat vei avea impresia ca ai dat gres. Daca oferi o floare cu un motiv sau spre iertarea unei greseli, crede-ma, nu iti va zambi, insa cu siguranta nu ii va displacea si undeva, inauntrul ei, va zambi cu gura pana la urechi.
Cand florile au reprezentat mereu alegerea ta ca si cadou iar tu vrei sa faci o schimbare, alege, in schimb, accesoriile cu flori. Alege un colier cu trandafir rosu sau o brosa mare in forma de lalea, alege stickere pentru telefoane cu flori, chiar si un parfum floral.

colier cu trandafirUn colier cu trandafir, daca ne gandim, e chiar special si minunat si este o bijuterie pe care o va purta la fiecare ocazie speciala. Il va purta la nunti, la evenimente, petreceri, zile de nastere si de ce nu la locul de munca. Este versatil, nu este extrem de elegant sau pretentios, este chiar subtil si simpatic pentru orice tinuta.
Trandafirul rosu simbolizeaza dragoste, pasiune, este gestul clasic care exprima romantism si a carui valoare niciodata nu moare. Toate femeile il adora, se bucura la primirea lui, iar de multe ori am vazut ca se practica pastrarea trandafirilor pana se ofilesc si se mentin in continuare intr-o vaza. Un trandafir inserat intr-un accesoriu nu are cum sa se ofileasca deci va fi mereu viu si va reprezenta iubirea pentru persoana careia i-a fost oferit.

La Vampiresa este un magazin online cu multe astfel de bijuterii, unice, personalizate, printre care si astfel de coliere cu trandafiri. Ideal ar fi sa arunci o privire peste oferta de produse si sa decizi ce fel de accesoriu cu trandafir vrei sa daruiesti. Optiunile sunt nenumarate si orice surpriza este binevenita.

Florile nu se vor demoda niciodata

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.