Acum ceva ani in urma, aveam un pat mic, o pilota mai mica si perne mari. Asa era inainte si era bine, doar ca au aparut cu timpul paturi mai mari, ceea ce a dus la crearea unor pilote mai mari, dar si a unor lenjerii de pat de lux de dimensiuni generoase. Pernele moderne insa sunt mai mici, dar mult mai comode.

Pentru ca de mult imi doream si eu un pat mai confortabil, am cumparat un pat mare, un pat de doua persoane.

L-am amenajat frumos si abia asteptam sa ma bucur de el. Am dat fuga la magazin si am cumparat o lenjerie de pat noua si am venit acasa pentru a o aseza pe pat. La vremea aceea erau la moda lenjeriile creponate. Nu am avut prea multe posibilitati de a alege, deoarece nu erau multe modele. Insa, patul meu arata destul de bine, cu o mica exceptie – pilota era putin cam mica pentru el. Insa, dormeam singura si imi era suficient.

Apoi, mi-am zis ca e momentul sa imi fac patul sa arate incredibil de bine. Am intrat pe site-ul celor de la asternuturisiprosoape.ro si mi-am luat o pilota noua, o pilota de dimensiuni mai mari, dar si doua perne mai mici comparativ cu ceea ce aveam eu, doua perne mult mai comode. Si nu m-am oprit aici, ci mi-am cumparat si o lenjerie de pat. A fost prima mea lenjerie de pat cumparata online. Am asteptat-o cu mari emotii, deoarece ma gandeam ca nu va fi potrivita. Insa, a fost perfecta.

Acum patul meu arata minunat si ma simt mult mai bine in el. Pernele sunt moi, pilota pufoasa, iar lenjeria de pat imi ofera tot confortul dorit. Cu siguranta voi mai comanda online si urmatoarea lenjerie de pat.

Prima mea lenjerie de pat comandata online

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.