Mirele? Bifat! Mireasa, bifat, buchete de flori, bifat, invitatii, bifat, meniuri bifat… si totusi parca lipseste ceva. Mai sunt doar cateva saptamani pana la nunta si eu nu imi pot da seama ce am uitat sa fac. Noroc cu radio-ul din camera care mi-a adus in minte clar ca nu exista petrecere fara muzica. Dar nu se poate orice muzica, trebuie obligatoriu sa gasesc o formatie nunta pentru o poveste de o viata. Acum sa fim sinceri, daca vrem sa ascultam melodii mixate de un dj mergem la club, nu la nunta.

Oricum, toate povestile de dragoste, toate filmele au acele formatii nunta care sa se ocupe de muzica. De cate ori nu am simtit ca zburam atunci cand am ascultat melodii cantate de formatii nunta? Fiecare oras are insa sute de formatii nunta, iar alegerea uneia singure poate deveni un adevarat calvar. Sa ne gandim doar ca vrem o formatie nunta Bucuresti pret, la cat de mare si de vizitat este Bucurestiul, cu siguranta exista sute de formatii nunta Bucuresti care abia asteapta sa fie cunoscute.

Pana acum am reusit doar sa fac cunostinta cu formatia Bucuresti, a participat la una dintre cele mai frumoase nunti din acest an. Pur si simplu, totul a fost mirific, melodiile s-au cuplat cu cele mai importante momente ale serii si nici nu am realizat cand noaptea a trecut. Cel mai teama imi este insa de formatii nunta Bucuresti pret, la cat de mult ne-a ajuns pana acum nunta, daca si formatia mai costa mult ajungem in faliment.

Cu toate acestea mi-a soptit o vrabiuta ca formatie nunta Bucuresti pret este mult mai mic decat la restul formatiilor. Acest lucru va insemna faptul ca vom opta pentru formatia Bucuresti la nunta noastra. Sper din tot sufletul sa avem parte de o nunta ca in povesti si vreme frumoasa.

Totul pentru o nunta ca in povesti

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.