Am avut ceva vreme libera la dispozitie si mi-am amintit ca incercam de mult sa ajung in pod. Tineam acolo de ani buni o cutie pe care am tot carat-o dupa mine in toate locurile in care m-am mutat. Imi aminteam ca am niste caiete de prin clasele primare, ceva ciorapi de lana impletiti de bunica si jucarii, multe jucarii ce mi-au fost candva tare dragi. Mai era un colac pe care mi l-a luat mama cand am fost intaia oara la mare si decoratiuni pentru bradul de Craciun. Am citit undeva ca energia lucrurilor vechi ar trebui eliminata, astfel incat sa ramana loc pentru ceea ce ne dorim sa vina in viata noastra in acest moment. Cum sa ma indur insa sa arunc lucruri care mi-au fost placute si de folos intr-o anumita perioada din viata?

Mi-am facut curaj si am urcat pe scara ingusta de lemn, in podul intunecat. Cu siguranta am speriat niste paianjeni si am plecat cu tot cu casele lor in cautarea cutiei de amintiri. Impiedicandu-ma de niste oale din lut, mi-a venit ideea salvatoare pentru trecut si pentru a bucura totodata pe altii de lucrurile pe care le tot pastram. Am sa duc la reciclar hartia si obiectele care sunt inca in regula am sa le daruiesc unei persoane sau poate mai multor persoane care au nevoie si se vor bucura.

In cutie am gasit chiar si pliante destinate unor evenimente de la scoala, in perioada in care incepusem sa merg la baluri si sa sustin echipa de fotbal dansand in costumatia albastra alaturi de alte colege.

Hm, erau ciudate pliantele alea, decupate si colorate de noi copiii, uneori mai stramb, alteori mai drept, dupa rabdare si pricepere. Acum, lucrurile stau cumva diferit. Printul color este expresiv, da posibilitatea de libera exprimare. Chia rai posibilitatea sa  adaugi plus de culoare si profesionalism materialelor promotionale sau prezentarilor aferente.

Cu serviciul de printare color realizezi pliante sau diplome. Clar, multumesc trecutului pentru toate amintirile frumoase pe care mi le-a adus si deschid usa pentru ce urmeaza. Fa si tu curat in viata ta!

Dincolo de cutia cu amintiri

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.