Proband rochiile pe care le-am achizitionat din ultima calatorie, admirand cusaturi si culori, am realizat ca am nevoie sa dau un refresh casetei cu bijuterii. Un inel rotund argint ar fi alegerea potrivita si pentru rochia mov, dar si pentru cea verde. O brosa si o bratara cu pietre semipretioase ar incuraja pana si curcubeul sa straluceasca mai tare dupa ploaie, darmite rochia alba.

Un lant gros din argint ar imbraca decolteul rochiei galbene si i-ar da personalitate tinutei.

inel-rotund-argintHm, istoria modei sau a popoarelor sunt in legatura cu siguranta. Privind in trecut, odata cu descoperirea Americii, alaturi de multe alte activitati pe care colonistii le-au realizat, pe continent au fost deschise minele de argint. Astfel, a fost adusa o contributie rapida in evolutia sociala a locului.

In fiecare om, exista lumina si umbra. Noi toti, femei sau barbati avem calitati si defecte. Avem ganduri si sentimente din aur care stralucesc si altele mai putin fericite, care cer a fi intelese cu inima, vindecate si iertate. Plata facuta tine de timp si de rabdarea pe care le avem, tine de cunoastere. Fiecare om este asemeni unei bijuterii mai mult sau mai putin finisata. Finisajele frumoase, culorile stralucitoare si materialul slefuit cu rabdare si pasiune sunt doar o parte din conditiile de baza pentru calitatea unei bijuterii.

Revenind la istorie, in timp, dupa inceputul exploatarii argintului, a urmat imbunatatirea tehnicilor de extractie a acestuia din minereu. Apare astfel, eficienta exploatare a argintului drept produs secundar al mineritului metalifer. In acest moment, tehnologia moderna permite totodata si extragerea argintului din cantitati mult mai mari de minereu.

Datorita tehnicii de separare a metalelor pretioase, au putut fi extrase si din minereuri mult mai complexe, fie de la suprafata sau din adancimea pamantului. Se poate realiza si separarea argintului din diferite concentrate si imbunatatirea tehnicilor de rafinare electrica, lucru care a dus la explozia productiei de argint de calitate.

Bijuteriile reprezinta metafora recunostintei, a zilelor senine si a calitatii. Rochiile mele cele noi asteapta cuminti sa ajunga comanda online pe care tocmai ce am facut-o la Metaphorabijoux. Ia uita-te, n-ai avea nevoie chiar de nimic nou in viata ta, in jurul tau?

Bijuteriile reprezinta metafora recunostintei

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.