Povestea fiecarui cuplu este una deosebita, una originala. Departe de a intalni doua istorii de viata sau de dragoste asemanatoare. Poate de aici vine si vorba ca uneori, viata bate filmul. As spune ca de fiecare data, viata este cu mult peste orice productie cinematografica. Daca iti doresti ceva cu adevarat inedit pentru nunta pe care o organizezi, cabina foto nunta este un element surpriza. Invitatii vor fi incantati, toata lumea va ramane cu o amintire vie. Astfel, este asigurata distractia, iar sentimentele mereu retraite la vederea fotografiilor.

Nunta este despre dragoste, despre familie si dorinte comune. Este despre speranta de evolutie si despre sprijin reciproc.

Dupa o nunta fantastica, urmeaza un botez in familie. E fetita sau baiat? In decorul roz sau bleu, intre felurile de mancare delicioase, dans si urarile ursitoarelor, invitatii reusesc sa scape de inhibitii in cabina foto. Asa pastrezi petrecerea nr. 1 din viata copilului tau si sarbatoarea bucuriei de a fi impreuna de cei dragi in imagini de calitate.

O cabina foto este absolut fantastica si daca ai petrecere de absolvire si esti gata sa imbraci roba si sa arunci toca. Atunci cand inchei o perioada importanta din viata ta, nu uita ca e loc de un party pe cinste!

Generatia ta a fost cea mai tare si e imposibil sa nu tineti pasul cel dintai si la final! Cabina foto face din acest moment, unul de pret atat pentru a fi pastrat in inima, cat si in albumul familiei.

Indiferent de petrecere, distractia si relaxarea isi dau mana in fata sau in interiorul cabinei, iar invitatii au parte, la randul lor, de o super surpriza.

ALTO Photo Booth este o poveste cu fotografii care a inceput sa fie scrisa in anul 2013. In prezent, nu mai este doar una dintre primele cabine foto care au aparut in Romania, ci locul din care ai posibilitatea sa inchiriezi  diverse tipuri de cabine foto.

Atunci cand inchiriezi cabina, ai un angajat al firmei care sa te indrume si sa aiba grija ca amuzamentul sa fie la cote maxime.

Se va ocupa de  pregatirea accesorilor si de managementul maratonului de poze si va fi alaturi de tine in timpul petrecerii. Va avea grija ca fiecare invitat sa se simta in largul lui in cabina foto. Cu alte cuvinte, un motiv in plus ca fiecare poza sa fie o aventura distractiva!

Esti pregatit de petrecere?

Cand viata bate filmul

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.