Sunt diverse joburi pe care le poti alege la o varsta sau alta, diverse variante de venit. Glamour Studio ofera profesionalism si legalitate. Iti sunt puse la dispozitie  mijloacele necesare pentru ca jobul tau sa fie unul eficient. Sunt fete care fac videochat la Glamour Studio, iar munca le este sustinuta de o echipa din care fac parte: make-up artist, hair stylist, fotograf, consilier de stil si respectiv trainer. In acest mod, look-ul devine unul desavarsit, de bun gust.

Aparatura permite sesiuni online bune din punct de vedere tehnic, iar decorurile sunt excelente. Exista promovare individuala pe platforme online de succes, bonusuri si premii lunare. Exista de asemenea, suport pentru a cunoaste elementele de baza pana la tips and tricks, pentru ca activitatea sa fie una profitabila. Modelele sunt respectate in aceeasi masura ca si restul colaboratorilor, iar un interviu se desfasoara asemeni unei intalniri amicale intre doua persoane, o discutie relaxanta Este explicat clar si limpede activitatea, cum se castiga. In cazul in care nu ai foarte multe cunostinte despre partea tehnica, exista un angajat personal specializat care sa ajute cu orice problema sau nedumerire tehnica. Imaginea si calitatea sunetului au un rol extraordinar de important, prin calitatea echipamentelor tehnice  sunt eliminate momentele cu imagini blocate, intreruperi si bruiaj ori sunete de fundat care iti pot strica sesiunea. Conexiunea la internet este un aspect tehnic foarte util. Pentru un plus de eficienta, studioul poate fi dotat cu monitoare si camere suplimentare, care sa permita comutarea intre unghiurile de filmare, precum si cu microfoane directionale, ce permit o inregistrare fidela a sunetului.

Programul de lucru este organizat in ture, de zi si de noapte, si cumuleaza in mod obisnuit 8 ore pe zi, 5 zile din saptamana. Desigur, exista si varianta acumularii orelor de lucru intr-o alta varianta. Cu cat ai mai multe, cu atat castigi mai mult

Este pus accentual pe confidentialitate, astfel, toate pozele si filmuletele produse in cadrul studioului vor fi folosite exclusiv pentru promovarea pe site-urile de specialitate, fara a fi distribuite catre terti.

Glamour Studio

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.