Constructia sau renovarea unor spatii de locuit, fie ca avem in vedere case sau apartamente dintr-un bloc mai vechi sau mai nou, presupune si utilizarea unor instalatii. Lista acestora este una lunga si folositoare, dupa caz si nevoi. Confortul inseamna centrele termice, panouri solare, calorifere ori radiatoare, boilere, aparat aer conditionat ieftin sau alte tipuri de aparatura de climatizare, hidrofoare sau instalatii electrice. Magazinul RoInstalatii ofera produse de calitate la cele mai bune preturi, incercand sa invete ceva de la fiecare client. Infiintat in anul 2011, continua sa urmeze obiectivul initial, acela de a ridica standardul in ceea ce priveste respectul fata de uilizatori, calitatea muncii, promptitudinea. Astfel, peste 7000 de oameni care au facut achizitii in ani, reprezinta tot atatea dovezi pentru fidelitatea crezului initial si in acelasi timp, faptul ca treaba a fost facuta foarte bine. 

Exista o continua cautare de solutii noi, astfel incat livrarea sa se faca rapid, garantia produselor sa fie respectata cu strictete, drepturile consumatorilor de asemenea. RoInstalatii are specialisti in vanzarea unei largi game de instalatii termice si sanitare, oferind numai produse de calitate, la preturi corecte. Deoarece colaboreaza cu marci de renume din domeniul instalatiilor, calitatea produselor comercializate reprezinta o a doua cartea de vizita. Dorinta este ca si pe viitor, sa ofere cele mai noi si profesioniste solutii in domeniu. Exista convingerea ca numai in acest fel, exista certitudinea respectului si fidelizarea clientilor.

Confortul unei case presupune investitie si cerinte clare. Cata vreme exista un loc in care sa ne intoarcem cu placere de oriunde am fi, un loc numai acasa, putem dezvolta abilitati noi, proiecte care sa ne defineasca dorintele, atat in planul personal, cat si in cel social. Cand este cald afara, un aer conditionat este numai bun, companie placuta pentru un ceai rece aromat, iar in zilele friguroase si scurte ale iernii, o centrala de apartament este solutia perfecta pentru caldura necesara confortului si sanatatii intregii familii.

Despre instalatii

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.