Botezurile nu mai sunt clasice si banale, asa cum erau candva. Acum sunt cu adevarat puse la punct mult mai bine si oamenii sunt tot mai uimiti de modul in care ele se desfasoara. Am fost la multe botezuri care au fost organizate cu mult mai bine si mai frumos comparativ cu o nunta.

Ultimul botez la care am participat a fost cu totul si cu totul deosebit, deoarece a fost prezenta o cabina foto. Mi s-a parut o idee geniala. Toata lumea s-a distrat si s-a simtit bine. Am facut o multime de fotografii si vreo trei le-am luat drept amintire acasa, deoarece puteau fi printate pe loc. Cred ca serviciile photobooths Cluj sunt potrivite si la botezuri daca vrei ca petrecerea sa fie una reusita, amuzanta si vesela.

Mi-a placut foarte mult aceasta idee si vreau ca la nunta mea sa inchiriez si eu cabina foto de la Cabinacuzambete.ro. Cu sigurata e o idee perfecta pentru orice nunta.
Vreau ca nunta mea sa fie o nunta vesela si colorata. Accesoriile care vor veni alaturi de cabina foto vor fi perfecte pentru a crea o atmosfera cat se poate de amuzanta. Am vorbit cu cei de la Cabinacuzambete.ro si mi-au spus ca ma vor ajuta si cu alte accesorii pe care eu le doresc. Abia astept marea zi.

Cabina cu Zambete este o cabina de dimensiuni reduse, o cabina care poate fi amplasata oriunde, la orice eveniment. Este dotata cu echipamente de calitate: o camera foto de inalta performanta, un ecran touchscreen si o imprimanta.
Pentru ca toti invitatii sa plece cu o amintire de la nunta mea, ei isi vor putea printa fotografiile dorite pe loc. E o idee grozava pentru marturiile de la nunta.
Cei de la Cabina cu Zambete sunt din Cluj, insa se deplaseaza si in orasele din apropiere, orase ca: Oradea, Satu Mare, Baia Mare, Zalau, Targu Mures sau Alba Iulia. Costul inchirierii cabinei este in functie de ore, nu in functie de pozele realizate si printate. In final, totul va fi copiat pe un CD sau pe un stick USB.
Eu vreau sa ma bucur de aceasta cabina foto la nunta mea. Daca vrei si tu, ia legatura cu cei de la Cabinacuzambete.ro! Zi cu ganduri senine!

Cabina cu Zambete – o idee minunata pentru orice nunta

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.